Advert
Advert
Advert

BAŞKAN 23 NİSAN KUTLAMALARINDA GÖREVE BAŞLADI

Nisanur Dinçer kendi bayramları olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramında göreve başlayarak ilçedeki kutlama programına Bülent Kantarcı ile birlikte katıldı.

BAŞKAN 23 NİSAN KUTLAMALARINDA GÖREVE BAŞLADI
Bu içerik 1083 kez okundu.
Advert

 

  Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’nın 41 projesinin ilki olan Çocuk belediye Başkanı projesi hayata geçirilmiş yapılan seçimlerle Çocuk Çaycuma Belediyesi Başkanlığına Barbaros Ortaokulu öğrencisi Nisanur Dinçer seçilmişti. Nisanur Dinçer Belediyede düzenlene törenle meclis üyesi arkadaşları ile Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’dan mazbatasını almıştı.

  Nisanur Dinçer kendi bayramları olan  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk  bayramında göreve başlayarak ilçedeki kutlama programına Bülent Kantarcı ile  birlikte katıldı.

  Tören boyunca protokol üyeleri ile birlikte olan Çocuk Başkan Çaycuma Şehir Stadyumunda arkadaşlarının hazırladığı gösterileri izledi. Nisanur Dinçer kendisine bu fırsatı tanıtan Kaymakamlık, Belediye Başkanı Başkanlığı ve  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teşekkür ederken tüm dünya çocuklarının bayramını kutladı.

  Çocuk başkan ilçedeki çeşitli programlara Belediye Başkanı Bülent Kantarcı ile birlikte katılacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU