Advert
Advert
Advert

FATİH İLKOKULU, 23 NİSAN ÇOCUK BAYRAMINI COŞKUYLA KUTLADI

Devrek Fatih İlkokulu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlamak amacıyla program düzenledi.

FATİH İLKOKULU, 23 NİSAN ÇOCUK BAYRAMINI COŞKUYLA KUTLADI
Bu içerik 1363 kez okundu.
Advert

 

  -Sercan KAPUSUZ-

   Devrek Fatih İlkokulu,  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlamak amacıyla program düzenledi.

   Düzenlenen etkinliğe; Fatih İlkokulu Okul Müdürü Ahmet Metin Işıldak, Fatih İlkokulu Öğretmenleri, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı.  Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasının ardından başlayan programa öğrenci velileri yoğun ilgi gösterdi. Programda minik öğrenciler birbirinden güzel hünerlerini izleyicilerin beğenisine sundu.

  Bu yıl Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 99. yılının kutlandığına değinen Fatih İlkokulu Müdürü Ahmet Mitin Işıldak; “Bugün, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin ilk açılış tarihi olan 23 Nisan 1920, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal  Atatürk tarafından tüm çocuklara armağan edilişinin 99. yılını kutluyoruz.

  23 Nisan 1902 günü Cumhuriyet yolunda atılmış en büyük adımdır. Devletimiz yönetim sisteminde bu tarihle başlayan büyük değişim. 29 Ekim 1923’te Cumhuriyetin ilanı ile sonuçlanarak, Türk milletinin ufku açılmıştır.

  Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ilk meclisin açıldığı 2 Nisan 1920 gününü ulusumuza ‘Çocuk Bayramı’ olarak armağan etmiş, bu yönüyle de dünya ölçeğinde eşsiz bir lider olduğunu bir kez daha göstermiştir.

  Tüm ulusumuzun ve çocuklarımızın bayramını en içten duygularımla kutluyor, bu vesileyle bu günleri bizlere armağan eden Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün aziz hatırası önünde saygı ile eğiliyorum.” dedi

  Müdür Işıldak’ın konuşmasının ardından okulda düzenlenen resim ve şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildikten sonra yine okul öğrencilerinin hazırlamış olduğu birbirinden güzel dans gösterileri izleyicilerin beğenisine sunuldu.  Dans gösterileri veliler ve misafirler tarafından büyük beğeni kazandı.

  

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
MÜDÜR VE MÜDÜR YARDIMCILARI ATAMASI YAPILDI
MÜDÜR VE MÜDÜR YARDIMCILARI ATAMASI YAPILDI
ŞAİR VE YAZARLARDAN “TOMBULACIK HALİME”NİN MEZARINA ZİYARET
ŞAİR VE YAZARLARDAN “TOMBULACIK HALİME”NİN MEZARINA ZİYARET