Advert
Advert
Advert

KARABÜKLÜ ŞAİR VE YAZARLAR ANILACAK

Karabüklü şair ve yazarlar; Hüseyin Avni Cinozoğlu, Niyazi Şengül, İbrahim Yıldız, Remzi Tüfekçi, Mustafa Yanık ve İlhan Karaman’ı günümüz şair ve yazarları; Hüseyin Alemdar, İbrahim Tığ, Aytekin Kuş, Taner Canyurt, Hüseyin Özmen anlatacak.

KARABÜKLÜ ŞAİR VE YAZARLAR ANILACAK
Bu içerik 2709 kez okundu.
Advert

 

     Yeter KÖMEÇÇİ-

     Gazeteci, şair-yazar İbrahim Tığ, Karabük’te İbrahim Yıldız’ı anlatacak.

Ebediyete göçen “Karabüklü Şair ve Yazarları” anma etkinliği çerçevesinde Karabük Zübeyde Hanım İl Halk Kütüphanesi’nde düzenlenecek olan proğramda İbrahim Tığ, Karabüklü şair İbrahim Yıldız’ı sanatseverlere anlatacak.

     Karabük BRTV Televizyonunun katkılarıyla düzenlenen programda Karabüklü şair ve yazarlar; Hüseyin Avni Cinozoğlu, Niyazi Şengül, İbrahim Yıldız, Remzi Tüfekçi, Mustafa Yanık ve İlhan Karaman’ı günümüz şair ve yazarları; Hüseyin Alemdar, İbrahim Tığ, Aytekin Kuş, Taner Canyurt, Hüseyin Özmen anlatacak.

     27 Nisan 2019 Cumartesi günü düzenlenecek etkinlik saat:16.00’da başlayacak ve şair-yazar Döndü Açıkgöz tarafından yönetilecek.

    Karabüklülerin şair ve yazarlarına sahip çıktıklarını belirten İbrahim Tığ, şair ve yazarların yaşadıkları şehrin kültür ve sanatının aynası olduğunu, belirtti.

    Tığ şöyle konuştu, “Karabük’te, aramızdan ayrılan Karabüklü şair ve yazarlar güzel bir etkinlikle anılacak. Yaşadıkları dönemde Karabük ve ülkemiz edebiyatına önemli izler bırakmış bu şair ve yazarlar bir kez daha sanatseverlere anlatılacak. O güzel, aydın insanlarımıza karşı bir kez daha görevimizi yerine getireceğiz. Onları gelecek kuşaklarımıza aktarmanın mutluluğunu yaşayacağız”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU