Advert
Advert
Advert

DEMİRCİ: 1 MAYIS’I ÇANAKKALE’DE KUTLAYACAĞIZ

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Ahmet Demirci, 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı Çanakkale’de kutlayacaklarını açıkladı.

DEMİRCİ: 1 MAYIS’I ÇANAKKALE’DE KUTLAYACAĞIZ
Bu içerik 1373 kez okundu.
Advert

TTK hakkında da açıklamalarda bulunan Demirci, Cumhurbaşkanının yerli üretime önem verdiğini ifade etti.

  Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Ahmet Demirci, 1 Mayıs İşçi Bayramı hakkında ve TTK’nin şu anki durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz yıl 1 Mayıs’ı Zonguldak’ta coşku ile kutladıklarını ifade eden Demirci, bu seneki 1 Mayıs’ı TÜRK-İŞ Başkanlar Kurulu kararı ile Çanakkale’de kutlayacaklarını belirtti. TTK’de mevcut üretimin devam ettiğini söyleyen Demirci, TTK’ye işçi alma konusunda Cumhurbaşkanından yardım bekledikleri belirtti.

“1 MAYIS’I ÇANAKKALE’DE KUTLAYACAĞIZ“

   1 Mayıs İşçi Bayramı’nı Çanakkale’de kutlayacaklarını ifade eden GMİS Genel Başkanı Ahmet Demirci Cumartesi günü Zonguldak’tan 12 Otobüs Çanakkale’ye gideceklerini belirtti. Zonguldak’ta da 1 Mayıs kutlamaları olacağını belirten Demirci, “Geçtiğimiz yıl TÜRK-İŞ Başkanlar Kurulu bizim 1 Mayıs’ı Zonguldak’ta kutlayalım önerimizi sağ olsunlar kabul ettiler ve 1 Mayıs’ı geçtiğimiz yıl Zonguldak’ta kutladık. Bu sene terör olaylarının artması ve şehitlerimizin çok olması sebebi ile bir anlam vermesi adına TÜRK-İŞ Başkanlar Kurulu 1 Mayıs’ı Çanakkale’de kutlama kararı aldı. 1 Mayıs’ı Çanakkale’de kutlayacağız ve şehitlerimizi yad etmiş olacağız. Ülkenin gündeminde daha güzel bir görüntü olması adına öyle bir karar verdiler. Bizde TÜRK-İŞ’in vermiş olduğu karara saygı duyarak Cumartesi günü 12 otobüs ile birlikte Çanakkale’ye gideceğiz. Zonguldak’ta da kutlamalar olacak. Her şubeden görevli arkadaşlarımız ve STK’lar ile birlikte 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı Zonguldak’ta da kutlayacağız" dedi.

“CUMHURBAŞKANIMIZ YERLİ ÜRETİME ÖNEM VERİYOR”

   Cumhurbaşkanının yerli üretime önem verdiğini ifade eden GMİS Genel Başkanı Ahmet Demirci, şuan TTK’de herhangi bir sıkıntının olmadığını ve üretimin devam ettiğini belirterek, “TTK’de üretim konusunda bu aralar bir kıpırdanma var. Şuanda herhangi bir sıkıntımız yok sadece işçi durumuna göre üretimimiz devam ediyor. Kapatma gibi bir durumda yok. Biz ülke ekonomisine katkı vermeyi istiyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın ‘biz yerli üretime önem vereceğiz’ demesi bizim için sevindirici bir olay. Biz bu konuda Sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyoruz. İnşallah TTK’ye da önem verirler biz bu konuda Sayın Cumhurbaşkanımızdan yardım bekliyoruz. Ve yardım alacağımızda inanıyorum” ifadelerini kullandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU