Advert
Advert
Advert

ESKİ MAHALLE MUHTARLIĞI AÇILIŞI YAPILDI

Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt Eski Mahalle Muhtarlık Ofisi açılışına katıldı.

ESKİ MAHALLE MUHTARLIĞI AÇILIŞI YAPILDI
Bu içerik 1861 kez okundu.
Advert

 

 Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt Eski Mahalle Muhtarlık Ofisi açılışına katıldı. Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, Devrek Belediyesi tarafından tahsis edilen, Devrek Kültür Evi bahçesinde düzenlenmiş olan Eski Mahalle Muhtarlık Ofisi açılışına katıldı.

Açılış programına Devrek Kaymakam Vekili Nurettin Yavuz, Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, Jandarma Karakol Komutanı Yüzbaşı Serkan Koparan, Eski Mahalle Muhtarı Basri Keklik, mülki amirler, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Açılışta günün anlam ve önemine dair ilk konuşmayı Kaymakam Vekili Nurettin Yavuz yaptı. Yavuz, “Uzun bir muhtarlık sürecinden sonra, Sayın Suat Dankaz görevi 31 Mart yerel seçimlerinde Eski Mahalle Muhtarlığına seçilen Basri Keklik’e devretmiş bulunuyor. Bu vesileyle, 31 Mart yerel seçimlerinin mahallemize, bölgemize hayırlı olmasını diliyorum. Yeni muhtarımıza başarılar diliyor ve kendisine saygılarımı sunuyorum” dedi.

Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt ise yapmış olduğu konuşmasında tüm mahalle muhtarlarının dayanışma içinde olmalarının gerekli olduğuna vurgu yaptı. Başkan Bozkurt, “Her seçim bir bayrak yarışıdır, o bayrağı ya aynı kişi alır yola devam eder ya da başka biri devralır de o yeni bir yol başlatır ve o yolda devam eder. Suat amcamız, yıllarca mahallemize hizmette bulundu. Ben kendim de doğma büyüme Eski mahalleliyim ve halen daha orada oturuyorum. Suat amcamız, bayrağı şimdi çocukluk arkadaşım, birlikte büyüdüğümüz Basri arkadaşımıza teslim etti. Ben de Basri Muhtarımızla tüm muhtarlarımızla da olduğu gibi birlikte çalışarak mahallelerimizi, ilçemizi daha güzel ve yaşanabilir kılmak için birlikte çalışacağımızı söylemek istiyorum. Bu söylediğim, tek bir mahalle muhtarlığı için geçerli değil, tüm mahalle muhtarlarımızın yardımlaşma ve dayanışma içinde olması gerekiyor. Her bir muhtar sadece kendi mahallesindeki sorunlara değil, bütün mahallelerimizin sorunlarına hassasiyet göstermelidir. Basri Muhtara başarılar dilerken, Suat amcamıza da bundan sonraki yaşamında başarılar diliyorum” dedi.

Eski Mahalle Muhtarı Basri Keklik ise, “Bu bir hizmet yarışıdır, ben de Eski mahallelilerin takdiri sonucu 31 Mart yerel seçimlerinde muhtar seçildim. Amacımız, mahallemize faydalı hizmetlerde bulunabilmektir. Sizlerin huzurunda, eski muhtarımız Suat amcamıza yapmış olduğu hizmetler için teşekkür ediyorum” dedi

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU