Advert
Advert
Advert

BÜŞRA VE ERHAN’DAN EVLİLİĞE İLK ADIM

Emine-Doğan Şişman çifti oğullarının mürüvvetlerini görmenin mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

BÜŞRA VE ERHAN’DAN EVLİLİĞE İLK ADIM
Bu içerik 4660 kez okundu.
Advert

 

    Yeter KÖMEÇCİ-

     Çaydeğirmeninin ve bölgemizin sevilen şahsiyetlerinden Emine-Doğan Şişman çiftinin öğretmen oğulları Erhan Şişman ile Şengül-İbrahim Hamaloğlu çiftinin kızları, öğretmen Büşra Hamaloğlu beraberliğe ilk adımlarını attılar.

    Devrek Çınar Oteli’nde düzenlenen nişan törenine Devrek Belediye Başkan Vekili Şeref Aydınlı, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, işadamı Sezai Çanakçı, Rüştü Onur Sanat ve Kültür Derneği Başkanı İbrahim Tığ, Çaydeğirmeni belediye meclis üyeleri, sevenleri dost ve yakınları katıldı.

    Genç çiftlerin nişan yüzükleri kurdelasını Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş kesti. Gebeş, genç çiftlerin mutluluklarının daim olmasını dileyerek şunları söyledi: “Burada evliliğe bir adım daha atan genç öğretmenlerimizi yürekten kutluyorum. Hayat bir imtihan dünyası, güzellikleri var zorlukları var. Zorluklarını birlikte paylaşarak, fedakârlıklarınızla azaltın. Güzellikleri de birlikte paylaşarak çoğaltmaya çalışın.”

    Nişan töreni sonrasında genç çiftlerin arkadaşları ve vatandaşlar sanatçılar Remzi-Mehmet Budak’ın seslendirdiği birbirinden güzel eserlerle doyasıya eğlendi.

    Emine-Doğan Şişman çifti oğullarının mürüvvetlerini görmenin mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Şişman ailesi konuklarıyla teker teker ilgilenerek büyük bir misaferperverlik örneği gösterdi. Nişan töreni mutlu bir şekilde sona erdi.

     Bölge Haber ailesi olarak Büşra-Erhan Şişman çiftini kutluyor, mutluluklarının daim olmasını diliyoruz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
BAŞKAN BOZKURT: TABURUN GİTMESİNE ULUPINAR KAYITSIZ KALDI
BAŞKAN BOZKURT: TABURUN GİTMESİNE ULUPINAR KAYITSIZ KALDI
BAŞKAN BOZKURT: VATANDAŞIN DERDİ GEÇİM
BAŞKAN BOZKURT: VATANDAŞIN DERDİ GEÇİM