Advert
Advert
Advert

YAŞLILAR BAŞKAN BOZKURT’A TEŞEKKÜR ETTİ

Devrek Yaşlılar Dinlenme Evi Devrek Belediyesi’ne geçti.

YAŞLILAR BAŞKAN BOZKURT’A TEŞEKKÜR ETTİ
Bu içerik 1843 kez okundu.
Advert

 

 -Sercan KAPUSUZ-

 Devrek Yaşlılar Dinlenme Evi Devrek Belediyesi’ne geçti.

 Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) ile ortak kullanılan YaşlıDinlenme Evi Devrek Belediyesi’ne geçti. Devrek’te yaşlıların dinlenmek için uğrak yeri olan Yaşlılar Bakımevi TÜGVA ile ortak kullanılıyordu. Yaşlılar ve gençler aynı anda dinlenme evinde dinlemeye çalışıyordu.

  Yaşlılar Dinlenme Evi’nin gençlerle yaşlıların aynı zaman diliminde aynı mekanı kullanmaları konusunda belediye tarafından zaman düzenlemesi de yapılmıştı. Düzenlemeye rağmen bir verim alınamadı. Çözüm olarak Yaşlılar Dinlenme Evi’nin Devrek Belediyesi’ne geçmesine karar verildi.

 Yaşlılar Dinelnme Evi'nin Devrek Belediyesi’ne geçmesine sevinenlerden biri olan İsmetpaşa Mahalle Muhtarı Necla Esen Ak; “ Ben orayı geçici olarak muhtarlık binası olarak kullandım. Yaşlılar ile dört senemi geçirdim orada. Yaşlılarla gençlerin aynı zamanda aynı yeri kullanmalarından yaşlılarımızda huzursuzlardı. Gençlerin hareketli ve gürültülü olması onları huzursuz etmişti. Devrek Blediyesi’ne geçmesi ve sadece yaşlılara tahsis edilmesine yaşlılar kadar bende sevindim.”dedim

    Yaşlılar Dinlenme Evi’ne gelerek diğer yaşlılarla vakit geçiren Hilmi Özmekik “ İlk başlarda gençlerden rahatsız değildik, hatta memnunduk. Böyle gençler hep gelsin istedik. Fakat zamanla gençler gürültücü ve rahtsız edici olmaya başladı. dinlenme Evi' nin Devrek Belediyesi’ne geçmesine sevindik. Başkan Çetin Bozkurt’a teşekkür ederiz.”dedi.

Yaşlılar Dinlenme Evi Devrek Belediyesi’ne geçtikten sonra temizlik, yenileme ve badana gibi işlemleri yapılarak tertemiz bir şekilde tekrar yaşlıların kullanımına açıldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU