Advert
Advert
Advert

İMZALAR ATILDI YENİ TEKNİK ADAM ÖZER OLDU

Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt ve Devrek Belediyespor’un yeni Teknik Direktörü İlhan Özer arasında 2019-2020 sezonu için sözleşme imzalandı. İmza törenine Devrek Belediyespor yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

İMZALAR ATILDI YENİ TEKNİK ADAM ÖZER OLDU
Bu içerik 2707 kez okundu.
Advert

 

  Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt ve Devrek Belediyespor’un yeni Teknik Direktörü İlhan Özer arasında 2019-2020 sezonu için sözleşme imzalandı. İmza törenine Devrek Belediyespor   yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

   Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, Devrek Belediyespor yönetim kurulu üyeleri Mehmet Tözün, Rıdvan Ofluoğlu, Bekir Kayaaltı ve Eray Akmantar’ın da katılımlarıyla Devrek Belediyespor’un yeni teknik direktörü İlhan Özer’le sözleşme imzaladı.

   Devrek Belediyespor Teknik Direktörü İlhan Özer’le Devrek Başkanı Çetin Bozkurt’un başkanlık makamında yapılan imza töreninde karşılıklı başarı dileklerinde bulunuldu.

   Başkan Bozkurt, Özer’le yapılan sözleşmenin ardından, “Bugünden itibaren takımızın yeni Teknik Direktörü İlhan Özer’dir. Kendisine ve de futbolcularımıza yeni sezonda başarılar diliyorum. Hocamızla önümüzdeki sezonda planlı ve programlı bir çalışma yaparak, istikrarlı ve uzun süreli çalışmak istiyoruz” dedi.

   Devrek Belediyespor Teknik Direktörü İlhan Özer de” Öncelikle Belediye Başkanımız Çetin Bozkurt’a bana duydukları güven için teşekkür etmek istiyorum. Ayrıca yönetim kurulu üyelerimize de teşekkürlerimi sunuyorum.  Çok çalışıp, başarılı olmak istiyoruz, bunu da sahada alacağımız galibiyetlerle göstermek istiyoruz. 12. Adam diye nitelendirdiğimiz taraftarımızın da bu anlamda desteklerini bekliyoruz. Onların desteklerine her zaman çok ihtiyaç duyacağımızı bilmelerini istiyorum. Devrek için, Devrek Belediyespor için, herkes için hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
BAŞKAN BOZKURT: VATANDAŞIN DERDİ GEÇİM
BAŞKAN BOZKURT: VATANDAŞIN DERDİ GEÇİM
CHP İLÇE BAŞKANI DİKENLİ: ULUPINAR ARTIK KENDİNE GEL
CHP İLÇE BAŞKANI DİKENLİ: ULUPINAR ARTIK KENDİNE GEL