Advert
Advert
Advert

MUHTAR AK: MAHALLENİN TAMAMINA DOĞALGAZ İSTİYORUZ

MUHTAR AK: MAHALLENİN TAMAMINA DOĞALGAZ İSTİYORUZ
Bu içerik 3640 kez okundu.
Advert

 

    Devrek’in en kalabalık mahallelerinden olan İsmetpaşa Mahallesi’nin bir bölümünde doğalgaz olamaması vatandaşların tepkisine neden oluyor. Muhtarlık mahallenin tamamına doğalgaz hattı döşenmesi için imza kampanyası başlattı.

    İsmetpaşa Mahalle Muhtarı Nejla Esen AK , İsmetpaşa Mahallesi sınırlarında bulunan 226, 295, 302,  Hışıroğlu Çay Caddesi, 202, 203, 209, 210, 211, 218, 219, 233, 289,  Pamuk Sokak, Gümüş Pınar Caddesi, Müstakimler Kümesi Sokak,  Müstakimler Sokak  ve Yağ Sokak’ta doğalgaz gelmediğini belirtti.

    İsmetpaşa Mahalle Muhtarı Necla Esen Ak ve mahalle sakinleri Akmercan Batıkar Doğalgaz Müdürlüğü’nü ziyaret ederek sokaklarına doğalgaz gelmesi için topladıkları imzalarla hazırlanan dilekçelerini yetkililere teslim etti.

    Muhtar Esen Ak Akmercan Batıkar Doğalgaz Müdürlüğüne hazırlamış olduğu dilekçeyi teslim ederek burada yaptığı konuşmada şu sözlerine yer verdi;  “İsmetpaşa Mahallesi sınırlarında bulunan 226, 295, 302,  Hışıroğlu Çay Caddesi, 202, 203, 209, 210, 211, 218, 219, 233, 289,  Pamuk Sokak, Gümüş Pınar Caddesi, Müstakimler Kümesi Sokak,  Müstakimler Sokak ve Yağ Sokak yaklaşık 3 yıldır Doğalgaz beklemekte. Doğalgaz hattı burada oturan mahalle sakinlerinin arsalarının yakınından geçti ve bir sürü mağduriyet yaşadılar. Kendilerinin de hizmet alacaklarını düşünerek şikayette bulunulmadı. Ayrıca da ilçemizin yaşlı nüfusunun fazla olması dolayısıyla doğalgaz ihtiyaçları aciliyet gerekmekte. Bu konudaki talebimizin 2019 yılında değerlendirilmesini bekliyoruz” dedi.  

    İsmet Paşa Mahalle Muhtarı Nejla Esen AK ve mahalle sakinleri hazırladıkları dilekçeleri belediyeye deki yetkililere teslim edeceklerini belirttiler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
BAŞKAN BOZKURT: TABURUN GİTMESİNE ULUPINAR KAYITSIZ KALDI
BAŞKAN BOZKURT: TABURUN GİTMESİNE ULUPINAR KAYITSIZ KALDI
BAŞKAN BOZKURT: VATANDAŞIN DERDİ GEÇİM
BAŞKAN BOZKURT: VATANDAŞIN DERDİ GEÇİM