Advert
Advert
Advert

REKTÖR ÇUFALI İNCELEMELERDE BULUNDU

REKTÖR ÇUFALI İNCELEMELERDE BULUNDU
Bu içerik 1620 kez okundu.
Advert

 

    Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Prof. Dr. Mustafa Çufalı, Farabi Kampüsünde yapımı devam eden yeni kütüphane ve İlahiyat Fakültesi binalarını yerinde inceledi.

    Yapılan incelemelerde Rektör Çufalı, yetkililerden inşaat süreci ve teknik özellikler hakkında bilgi aldı.

    5 bin m2 alana sahip ve 3 kattan oluşan yeni kütüphane binası, 170 bin kitap koleksiyonuna ev sahipliği yapacak ve 638 kişilik oturma kapasitesine sahip olacak. Kullanıcılar için her türlü rahatlığın düşünülerek yapımı tasarlanan yeni kütüphanemizin, mevcut 2 merkez kütüphanesinde olduğu gibi 7/24 açık olacak, çorba, bookeye, kitap yıkama makinesi, selfCheck gibi birçok hizmetin yanında, sinema odası, konferans ve dinlenmelik alanı gibi teknolojik alt yapı ile yeni eğitim-öğretim yılında öğrencilerimizin hizmetin olması planlanıyor.

    İncelemeler sonucu bir değerlendirmede bulunan Rektör Çufalı, öğrenci odaklı bir anlayışla hareket  ettiklerini vurgulayarak gerek İlahiyat Fakültesi dersliklerinin gerek kütüphane birimlerinin erişilebilir, ferah ve teknolojik bir alt yapıya sahip olacak şekilde tasarlandığını belirtti. Prof. Dr. Çufalı, İlahiyat Fakültesi eğitim binası ve kütüphanenin yeni eğitim-öğretim yılında hizmete sunulacağını öngördüklerini belirterek üniversitenin bu nitelikli yapılarla eğitim altyapısını güçlendireceğini söyledi.  İlahiyat Fakültesi ve kütüphane binası ile üniversiteye, öğrencilerimize ve insanlığa hizmet edecek, onların eğitim, sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını karşılayacak iki eser kazandırmanın gururunu yaşadıklarının altını çizen Rektör Çufalı,  emeği geçenlere teşekkür ederek, yeni eğitim birimlerimizin üniversitemize, şehrimize ve ülkemize hayırlı olması temennisinde bulundu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
BAŞKAN BOZKURT: VATANDAŞIN DERDİ GEÇİM
BAŞKAN BOZKURT: VATANDAŞIN DERDİ GEÇİM
CHP İLÇE BAŞKANI DİKENLİ: ULUPINAR ARTIK KENDİNE GEL
CHP İLÇE BAŞKANI DİKENLİ: ULUPINAR ARTIK KENDİNE GEL