Advert
Advert
Advert

BAŞSAVCI KOCAMAN’A EN ANLAMLI ÖDÜL

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Yöneticileri Başsavcı Kocaman’ı ziyaret ederek FETÖ/PYD terör örgütlerine karşı verdiği mücadele nedeniyle teşekkür etti.

BAŞSAVCI KOCAMAN’A EN ANLAMLI ÖDÜL
Bu içerik 3429 kez okundu.
Advert

 

     Yasemin ALTUN-

     Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Genel Başkanı Lokman Aylar (Gazi) ve Yönetim Kurulu Üyesi Gazilerle birlikte Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Yüksel Kocaman’ı makamında ziyaret ederek, FETÖ/PYD terör örgütlerine karşı verdiği mücadele nedeniyle teşekkür etti.

     Ziyarette konuşan Genel Başkan Lokman Aylar, “Biz Gaziler Şehit Aileleri ve Yüce Türk Milleti adına FETÖ/PYD Örgütleriyle yapmış olduğunuz mücadelenin şahitleri olarak buradayız. Sizin mücadeleniz bize güç verdi, yüreklendirdi. Bu makamlarda sizler gibi vatan - millet sevdalısı kimseleri görmek bizleri ayrıca memnun etti. Şehit Aileleri ve Gaziler olarak bizler her zaman yanınızdayız, başımızın üzerinde yeriniz var. Kabul buyurursanız Şehit Aileleri, Gazilerimiz ve Yüce Türk Milleti adına bu mücadelenizden ötürü size teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

     Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Genel Başkanı Aylar, Başsavcı Yüksel Kocaman’a FETÖ/PYD terör örgütleriyle vermiş olduğu amansız, korkusuz ve dürüst mücadelesi nedeniyle teşekkür plaketi ve Türk Bayrağı hediye etti.

     Ankara Başsavcısı Kocaman da,  ziyaretleri nedeniyle gazilere teşekkür ederek kendisine verilen plaket ve Türk Bayrağı için, “Bu hayatımda aldığım en anlamlı ödüldür.” diye konuştu.

     Kocaman konuşmasını şöyle sürdürdü, “Meslek hayatımın en anlamlı günlerinden biriydi. Vatan için canlarını vermiş şehitlerimizin yakınları ve gazilerimizin ziyareti beni duygulandırdı. Hediyeler benim hayatımda aldığım en anlamlı hediyeler oldu. Sizlerin hakkı ödenmez ama şunu bilin ki ülkemizin birliğini hedef alan her türlü terör örgütü ve yapılanmayla sonuna kadar mücadele edecek vatan evlatları var. Ziyaretiniz mücadelemizde bizlere manevi destek sağladı. Ziyaretiniz için çok teşekkür ediyorum.”

     Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU