Advert
Advert
Advert

DEVREK İŞ DÜNYASI REHBERİ HAZIRLANACAK

DEVREK İŞ DÜNYASI REHBERİ HAZIRLANACAK
Bu içerik 1253 kez okundu.
Advert

 

  Devrek Ticaret ve Sanayi Odası, son olarak 2015 yılında hazırlanan ve aradan geçen 4 yıllık süre içerisinde artık güncellenmesi ihtiyacı doğan Devrek İş Dünyası Rehberi için oda tarafından titiz bir şekilde yapılan çalışma ve araştırma sonucunda, kullanışlı, hafif, arananın kolayca bulunabileceği, firmaların iletişim bilgilerinin doğru ve eksiksiz yer aldığı bir rehber çalışması başlatıldığı belirtildi.

  Odaya kayıtlı üyelerin sektörel ve alfabetik sıralı şekilde yer alacakları yayının hazırlanmasına başlandığı, dağıtımın 23 Eylül 2019’a olmasının planlandığı ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

  “Devrek’te ki ticari gelişmelere cevap verebilmek, üyelerimizin ve diğer küçük ve orta büyüklükteki işyerleri müşteri ve diğer ilgililerle ilişkilerini ve iletişimlerini kolaylaştırmak amacıyla ilçenin tanıtımında ticari bir kimlik olarak bir iş dünyası rehberi hazırlanması Devrek Ticaret ve Sanayi Odasından beklenen hizmetler arasında.

  Devrek ve Gökçebey’deki büyüklü küçüklü tüm işyerlerinin içerisinde yer alacağı dağıtım ve kullanım alanı oldukça geniş olan bu çalışma aynı zamanda internet yayını ile hizmete sunulacak. Devrek’in gerek yerel gerek ulusal platformda tanıtımda büyük katkı sağlayacak olan bu çalışma daha önce 2001, 2005 ve 2015’te hazırlatılan iş rehberini 2019 olarak güncellemek amacıyla başlatılan çalışma yapılan titiz araştırmalar sonucunda referansları ve güvenirliği göz önünde bulundurularak alınan teminat karşılığında Everest Reklam Ltd Şti tarafından hazırlanacak. Tüm firmaların tanıtım ve iletişim bilgilerinin yer alacağı iş rehberi internet yayını ile birlikte tüm işyerlerine ve resmi dairelere ücretsiz dağıtılacak bunun yanı sıra Oda ve Borsalara, Türkiye geneli Devrek ve Gökçebey ilçelerimizin tanıtımında aktif rol oynayacak adreslere özellikle gönderilecek.

  23 Eylül 2019’a dağıtımına başlanacak olan iş rehberi Everest Reklam Ltd Şti tarafından yürütülecek olup Odamızdan onaylı kimlik kartları ile ziyaretler gerçekleşecek. İlçenin ve Odanın tanıtımında önemli bir rehber olacak.”

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
MÜDÜR VE MÜDÜR YARDIMCILARI ATAMASI YAPILDI
MÜDÜR VE MÜDÜR YARDIMCILARI ATAMASI YAPILDI
ŞAİR VE YAZARLARDAN “TOMBULACIK HALİME”NİN MEZARINA ZİYARET
ŞAİR VE YAZARLARDAN “TOMBULACIK HALİME”NİN MEZARINA ZİYARET