Advert
Advert
Advert

BAŞKAN BOZKURT, FESTİVALE DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Bozkurt: Çok uzun ara verilen ya da hak ettiği değerde kutlanmayan festivalimizi, başarılı bir organizasyonla yeniden siz değerli Devrekli vatandaşlarımızın huzuruna sunmuş olmanın haklı gururunu yaşıyorum.

BAŞKAN BOZKURT, FESTİVALE DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR ETTİ
Bu içerik 998 kez okundu.
Advert

 

   Yeter KÖMEÇCİ-

   Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, 23-28 Temmuz 2019 tarihleri arasında yapılan 30.Uluslararası Baston ve Kültür Festivali’ne destek veren herkese teşekkür ettiğini, bildirdi.

     Başkan Bozkurt yaptığı yazılı açıklamada, “23-28 Temmuz tarihleri arasında uzun bir aradan sonra yeniden hayata geçirilen 30. Uluslararası Devrek Baston ve Kültür Festivali’nin ardından ,başından sonuna kadar destek olan herkese teşekkürlerini iletiyorum.”dedi.

      Açıklamasında, “Çok uzun ara verilen ya da hak ettiği değerde kutlanmayan festivalimizi, başarılı bir organizasyonla yeniden siz değerli Devrekli vatandaşlarımızın huzuruna sunmuş olmanın haklı gururunu yaşıyorum.”diyen Başkan Bozkurt açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Uzun bir aradan sonra ve dolu dolu programlarla hayata geçirdiğimiz 30. Uluslararası Baston ve Kültür Festivali’nin en başından son gününe kadar bizlere destek olan, başta belediye personelim olmak üzere tüm katılımcı ve destek verenlerimize Devrek Belediye Başkanlığı adına teşekkür ediyorum. Çok uzun ara verilen ya da hak ettiği değerde kutlanmayan festivalimizi, başarılı bir organizasyonla yeniden siz değerli Devrekli vatandaşlarımızın huzuruna sunmuş olmanın haklı gururunu yaşıyorum.

     Festival programını hazırlarken asla kolaya kaçmak istemediğimizi de belirtmek istiyorum; bizler Devrek Belediye Başkanlığı olarak kültürel, sanatsal, sportif ve edebi yönden yani her alanda zengin yelpazede geçmesini istediğimiz bir festival hazırlamak istedik.

      Ayrıca her zaman en önemli varlığımız olan çok değerli çocuklarımızı da asla unutmadık; oyun parkuru, tiyatro gösterimi ve de uçurtma şenliği gibi etkinliklerimizle onların da eğlenmelerini amaçladık. Tavla, satranç turnuvaları ve sokak basketbolu gibi etkinlik programıyla da çocukların ve de gençlerin becerilerini ölçebilecekleri, yeteneklerini geliştirebilecekleri çalışmalara imza atmak istedik. Resim sergisi açılışlarıyla, resim sanatının ve de bu sanatı icra eden ressamlarımızın görsel şölenlerinden faydalandık. Çok değerli yazarlarımızı Devrek’e getirerek onların engin bilgilerinden istifade ettiğimiz paneller ve imza günleri düzenledik. Devrek’in ve de dünyaca ünlü Devrek Bastonumuzun hak ettiği değerde etkinliklerle ve eğlence kısmında da başta yerel sanatçılarımız olmak üzere, çok değerli sanatçılarımızı Devrek’te ağırlayarak güzel bir festival atmosferi yaşadık, yaşattık.”

     Festivale, 7 ayrı ülkeden halk oyunları ekiplerini de Devrek’e davet ederek, festivalimize renkli bir katılım sağladıklarını da ifade eden Başkan Çetin Bozkurt, “Katılımcı halk oyunları ekipleri ülkelerine geri döndüklerinde Devrek’i ve bizleri anlattılar, bir nevi bizim fahri elçilerimiz oldular. İlçemize ve vatandaşlarımıza katma değer sağlamak, ilçemize bir hareketlilik kazandırmak amacıyla da düzenlemiş olduğumuz bu tür etkinlerde ilçemizdeki esnafın, kamu kurum ve kuruluşlarının, kişilerin destekleri ve fedakârlıkları ile bu güzel festivalimizi gerçekleştirdik. Muhakkak ki eksiklerimiz olmuştur ancak her yıl üstüne daha da koyarak, bu yıl yaptıklarımızı daha da geliştirerek daha güzelini ve de daha iyi festivalleri düzenleyeceğiz.

     Tarihinin en kalabalık ve görkemli kortej yürüyüşünü yaptığımız festivalimizde bizlere destek olan, Valimiz, Kaymakamımız, Milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, belediye meclis üyelerimiz, kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum kuruluşları, her yaştan vatandaşlarımız ve de özverili çalışmalarından dolayı kendi personelime tekrardan teşekkür ediyorum.”şeklinde açıklamasını tamamladı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
MÜDÜR VE MÜDÜR YARDIMCILARI ATAMASI YAPILDI
MÜDÜR VE MÜDÜR YARDIMCILARI ATAMASI YAPILDI
ŞAİR VE YAZARLARDAN “TOMBULACIK HALİME”NİN MEZARINA ZİYARET
ŞAİR VE YAZARLARDAN “TOMBULACIK HALİME”NİN MEZARINA ZİYARET