Advert
Advert
Advert

DEVREK'İN BUGÜNÜ VE GELECEĞİ KONUŞULDU

Devrek ekonomisinin mevcut durumu ve geleceği ortak akıl toplantısı gerçekleştirildi.

DEVREK'İN BUGÜNÜ VE GELECEĞİ KONUŞULDU
Bu içerik 966 kez okundu.
Advert

 

 Devrek ekonomisinin mevcut durumu ve geleceği ortak akıl toplantısı gerçekleştirildi. Devrek TSO Yönetim Kurulu Başkanı Haldun Hacıkulaoğlu ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya, Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, Çaydeğirmeni Belediyesi Başkan Vekili Celal Güdül, BEÜ Devrek Meslek Yüksekokulu Müdürü TOBB Akademik Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Ferdi Kesikoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Turan, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Rifat Verim, İlçe Orman Müdürü Bekir Değirmenci, Devrek Vergi Dairesi Müdür V. Erkan Gökmen, İlçe Müftüsü Hasan İzmirli, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cihan Durdubaş, AK Parti İlçe Başkan Vekili Uğur Erdem, CHP İlçe Başkanı Yaşar Bükrü, MHP İlçe Başkanı Erol Kaptan, İyi Parti İlçe Başkanı Şenol Barutçu, Saadet Partisi İlçe Başkanı Halil Korkut, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, Devrek Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İsmet Akdemir, Devrek Ziraat Odası Başkanı Satılmış Ayvacı, Daire amirleri ile Devrek TSO Meclis üyeleri katıldı.

Devrek TSO’da gerçekleştirilen Devrek ekonomisinin mevcut durumu ve geleceği ortak akıl toplantısının açılış konuşmasını yapan TSO Yönetim Kurulu Başkanı Haldun Hacıkulaoğlu, “ Ülke olarak ekonomik anlamda zor günlerden geçmekteyiz. Ülke genelinde yaşanan durgunluk süreci ister istemez ilçe ekonomimize ve bölgemize de yansımaktadır. Geçici olduğunu düşündüğümüz bu ekonomik dalgalanmanın etkilerini minimize etmek için elbette ki bizlere de çok ciddi görevler düşmektedir. İşte bu noktada bizler de değerli başkanlarım, daire amirleri ile iş dünyasını bir araya getirerek geleceğe yönelik bir yol haritası ortaya çıkartmak için bu toplantıyı düzenledik. Toplantı ile İlçemizin ekonomik, sosyal ve kültürel sorunlarını yerinde tespiti, çözüm önerilerini ortak akıl ile el birliği ile çözmeyi sonucunda bir rapor hazırlamayı hedeflemekteyiz” dedi.

Toplantı açılış konuşmasının ardından TOBB Akademik Danışmanı Yrd. Doç Dr Ferdi Kesikoğlu tarafından hazırlanan ‘Devrek Ekonomisinin Bugünü ve Geleceği’ konulu sunum gösterildi.

Toplantının soru ve cevap kısmında Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt ile TSO Yönetim Kurulu Başkanı Haldun Hacıkulaoğlu tarafından gerçekleştirildi.      

  

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
  MATEMATİĞİN DEHALARI DEVREK'TE TER DÖKTÜ
MATEMATİĞİN DEHALARI DEVREK'TE TER DÖKTÜ