Advert
Advert
Advert

RÜYA GİBİ BİR DÜĞÜNLE DÜNYA EVİNE GİRDİLER

Çaydeğirmeni Beldesi’nin Belediye Başkan Yardımcısı Doğan Şişman’ın Eğerci Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde Müdür Yardımcısı olarak görev yapan oğlu Erhan Şişman, Beden Eğitimi Öğretmeni olan Büşra Hamaloğlu ile dünya evine girdi.

RÜYA GİBİ BİR DÜĞÜNLE DÜNYA EVİNE GİRDİLER
Bu içerik 5301 kez okundu.
Advert

 

   -Yeter KÖMEÇCİ-

  Çaydeğirmeni Beldesi’nin Belediye Başkan Yardımcısı Doğan Şişman’ın Eğerci Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde Müdür Yardımcısı olarak görev yapan oğlu Erhan Şişman, Beden Eğitimi Öğretmeni olan Büşra Hamaloğlu  ile dünya evine girdi.

 Çaydeğirmeni’ nde bulunan River Mill Park Otel’de dün gece düzenlenen muhteşem bir düğün ile dünya evine giren çiftin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Yapılan düğüne çok sayıda bürokrat ve siyasi katıldı. Gelen misafirleri tek tek kapıda karşılayan gelinin anne ve babası Şengül ve İbrahim Hamaloğlu  ile Başkan Yardımcısı Doğan Şişman ve eşi Emine Şişman düğüne gelen konukları kapıda karşılayıp  tek tek ilgilenmeyi de ihmal etmediler, misafirleriyle yakından ilgilendiler.

   Düğün töreninde çeşitli orkestra ve sanatçılar da sahne alarak davetlilere eserlerini seslendirip davetlilerin hoş vakit geçirmelerini sağladı. Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, gençleri en mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

  Başkan Gebeş Büşra ve Erhan çiftinin nikahını bizzat kendisi kıydı. Başkan Gebeşin kıydığı nikahın şahitliklerini ise AKP Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, AKP Zonguldak İl Başkan Yardımcısı Ömer Gülay ve AKP İl Genel Meclis Üyesi İsmet Bostancı yaptı. Nikah sonrası çiftin evlilik cüzdanını AKP Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar gelin Büşra’ya teslim etti.

  Kıydığı nikahta, ömür boyu sürecek beraberliğe ve mutluluğa imza atan gençleri tebrik ederek mutluluklarına ortak oludu. Genç çiftlerimizin nikahlarını kıyan Başkan Gebeş “Büşra ve Erhan çiftimize bir ömür boyu sağlık, mutluluk diler, vatana, millete, ümmete hayırlı evlat sahibi olmalarını Yüce Rabbimden niyaz ediyorum” dedi.

  Düzenlenen düğün törenine AKP Zonguldak Milletvekilleri Hamdi Uçar, AKP Zonguldak İl Başkan Yardımcısı Ömer Gülay  Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş ve AKP İl Genel Meclis Üyesi İsmet Bostancı, Devrek Milli Eğitim Müdürü Abdullah Turan, siyasi partilerin İl ve İlçe başkanları, Sendika ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve başkanları, Zonguldak bürokrasisi ve iş adamlarının yanı sıra birçok davetli katıldı.

  Bölge Haber Gazetesi olarak Büşra ve Erhan çiftine, bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU