Advert
Advert
Advert

DAMAT ADAYI KONUŞTU: BİZE İSTEMEYE GELİN DEDİLER, BİZ DE ÖYLE GİTTİK

Damat adayı ilk kez konuştu: "Bize 'istemeye gel' dediler, gittik"

DAMAT ADAYI KONUŞTU: BİZE İSTEMEYE GELİN DEDİLER, BİZ DE ÖYLE GİTTİK
Bu içerik 5220 kez okundu.
Advert

 

    Devrek’in Bakırcılar Köyünde kız isteme sırasında çıkan kavgada yaralanan damat adayı İbrahim Gebeş ilk kez konuştu: “Bize ‘istemeye gelin’ dediler, biz de öyle gittik”.

   Çaydeğirmeni’ne bağlı beldesinde yaşayan İbrahim Gebeş, ailesiyle birlikte bir süre önce tanıştığı Sümeyra Cin’i istemek üzere Bakırcılar Köyü’ndeki evlerine gitti. Bu sırada tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi ile iki aileden 10 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Çaycuma ve Devrek Devlet Hastanelerine kaldırıldı.

    Sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilen yaralılar, tedavilerinin ardından ifadeleri alınmak üzere İlçe Jandarma Komutanlığına götürüldü. Yaşadığı şoku üstünden atamayan damat adayı İbrahim Gebeş, “Bize ‘istemeye gelin’ dediler, biz de öyle gittik” diye konuştu.

     Damat adayı İbrahim Gebeş yaşananları şöyle anlattı: “Sümeyra ile geçen yıl bir kafede tanıştık. Bir yıl sonrada evlilik kararı aldık. Ancak kız babasına ilişkimizi söyledi. Babası da kabul etmedi aramızda 10 yaş fark olduğundan dolayı. Kendisi 20 yaşında. Biraz daha böyle ayrıldığımızı söyleyelim, devam edelim dedi. Kendisi ailesiyle Almanya'da yaşıyor. Annesine tekrar ilişkimizi söylemiş, karşı çıkmışlar. Tabii kız da evi terk etmiş. Kendisine ev tutmuş. Sonra babası beni aradı. İkna et geri gelsin dedi. Ben de ikna edince evine geri döndü. 15 Ağustos günü istemeye gel dediler. O gün çiçek ve çikolata aldım. Çikolatayı aldıktan sonra sürekli saat soruyorlar. 19.30-20.00 gibi oradaydık. Meydanda indik. Ailemle birlikte oturdukları yere gittik. Elimizi uzattık, ellerini uzatmadılar. Oturduğumuz alan evin önüydü. Sonra bizi amcası eve davet etti, sonra eve geçtik.”

     Kız evine girdiklerinde yengesinin masanın üzerine çiçeği bıraktığını ancak Sümeyra Cin’in babası Meftun Cin’in çiçeği alarak yere fırlattığını söyleyen İbrahim Gebeş, “Giriş kapısından o arada yengem masanın üzerine çiçeği bıraktı. Kızın babası da masanın üzerinden çiçeği alarak yere fırlattı. Amcası da çiçeği neden attığını sordu. O arada da gelip amcama vurdu. İçeride 8 kişi varmış. Amcaları, dayıları hepsi toplanmış. Hepsi bir anda bana vurmaya başladı. Ben evin bahçesine doğru çıktım. Dedesi omzuma kalasla vurdu. Bahçenin önünde de yine bana saldırmaya devam ettiler. En sonunda da jandarma geldi. Ambulans geldi, beni ve babamı hastaneye kaldırdılar. Babamın kafasında dört dikiş var. Benim de omzumda çatlak var. Çenemde çatlak var. Diz kapaklarımda yaralar var.”dedi.

     Kendisinin evli olduğu iddialarına da karşı çıkan İbrahim Gebeş, “Ben evli değilim. Ben daha önce bir tarihte boşandım.” ifadelerini kullandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
MÜDÜR VE MÜDÜR YARDIMCILARI ATAMASI YAPILDI
MÜDÜR VE MÜDÜR YARDIMCILARI ATAMASI YAPILDI
ŞAİR VE YAZARLARDAN “TOMBULACIK HALİME”NİN MEZARINA ZİYARET
ŞAİR VE YAZARLARDAN “TOMBULACIK HALİME”NİN MEZARINA ZİYARET