Advert
Advert
Advert

GÜNSAN İZMİR' E GİDİYOR

Eğitim Sen Çaycuma Baştemsilcisi Gökhan Taner Günsan, çocuğunun eğitim durumu nedeniyle İzmir’e gidiyor.

GÜNSAN İZMİR' E GİDİYOR
Bu içerik 1544 kez okundu.
Advert

 

 Eğitim Sen Çaycuma Baştemsilcisi Gökhan Taner Günsan, çocuğunun eğitim durumu nedeniyle İzmir’e gidiyor.

 7 Şubat 2017 tarihinde yayınlanan 686 sayılı KHK ile Eğitim Sen Zonguldak şube Sekreteri İsmet Akyol ile birlikte ihraç edilen Eğitim Sen Çaycuma Baştemsilcisi Gökhan Taner Günsan’ın Çaycuma’dan ayrılacak olması nedeniyle gece düzenlendi.

 Çocuğunun eğitim durumu nedeniyle İzmir'de yaşamını sürdürecek olan Günsan için Çaycuma Belediyesi SEKA Sosyal Tesislerinde düzenlen geceye Çaycuma, Zonguldak, Devrek, Gökçebey ve Bartın’dan Eğitim Sen üyelerinin yanı sıra Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, 23. ve 24. dönem CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, Eğitim Sen Zonguldak Şube Başkanı Orhan Yılmaz ve Şube Yürütme Kurulu Üyeleri, Eğitim Sen Devrek Temsilcisi Satuk Kadam ve Devrek Yürütme Kurulu Üyeleri, Eğitim Sen Gökçebey Temsilcisi Servet Büyükkol ve Gökçebey Yürütme Kurulu Üyeleri, Eğitim Sen Ereğli Yürütme Kurulu Üyesi Duygu Aydın, KESK ESM Zonguldak Şube Başkanı Vacit Esen, CHP Çaycuma İlçe Başkanı Şeref Köktürk, ÖDP Zonguldak İl Başkanı Akın Koç, ADD Çaycuma Şube Başkanı Zeki Sam Oral, Şair İbrahim Tığ’ında bulunduğu çok sayıda kişi katıldı.

  Eğitim Sen Çaycuma Temsilciliği Yürütme Kurulu Üyesi Mahir Akşan gecenin açılışında yaptığı konuşmada mücadeleye devam ettiklerini söyleyerek geceye katılanlara teşekkür etti.

  Gecede konuşan Gökhan Taner Günsan, mücadele edenler için ayrılıkların veda olmadığını söyleyerek, “Bu etkinlik bir veda etkinliği değil, tam tersine Eğitim Sen'in bir vefa göstergesidir. Şimdi aranızdan ayrılıyor olsam da farklı yerlerde aynı şeyler için mücadele etmeye devam edeceğiz. Gönül isterdi ki göreve iade olup buradan ayrılmak ama o günler de uzak değil. Geri döndüğümüz gün buraya gelip hep birlikte güçlü bir basın açıklaması yapıp, sorumluların yargı önünde hesap vermesi için haykıracağız.” dedi.

  Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Gökhan Taner Günsan’ın Çaycuma’dan ayrılacağını duyduğunda üzüldüğünü belirterek, “Gökhan Taner Günsan ve İsmet Akyol Çaycuma için birer simge olmuş isimlerdir, iz bırakmışlardır. Çaycuma’nın evlatlarıdır. Gökhan Taner Günsan’ın çalışmaları, çabaları unutulmayacaktır. Görevlerine döneceklerine, adaletin yerini bulacağını inanıyorum” dedi.

 Eğitim Sen Zonguldak Şube Sekreteri İsmet Akyol, Gökhan Taner Günsan’la aynı okulda, Nebioğlu Ortaokulunda,  görev yaptıklarını belirterek, “Gökhan, beş yıl boyunca okutmuş olduğum öğrencilerimin ortaokulda sınıf rehber öğretmenliğini yaptı. Gökhan Taner Günsan iyi bir öğretmendi ve aynı zamanda iyi bir şairdir. Benim ardımdan Eğitim Sen Çaycuma Temsilcisi oldu ve aynı tarihte meslekten atıldık. İhraç edilmemiz sıbyan mektepleri başta olmak üzere Çaycuma’nın ilerici, laik yapısını bozmaya yönelik birtakım çalışmalara, FETÖ başta olmak üzere her türden cemaatin, tarikatın okullar üzerinde yaptığı çalışmalara Eğitim Sen yöneticileri olarak itiraz etmiş olmamızdan ayrı düşünülemez. Çaycuma halkı, Zonguldak ve ilçelerinden dostlarımız arkadaşlarımız ihraç edildiğimiz günden bugüne hep yanımızda oldu, bizi yalnız bırakmadı. Çaycuma’daki bu dayanışma Türkiye’nin birçok yerinde konuşulmaktadır. Çaycuma’ya büyük katkı sundu, Çaycuma’ya geldiğinde işi vardı ama Çaycuma’dan ayrılırken ise işi yok. Mutlaka geri dönecek, geri döneceğiz. Öğrencileri, velileri, Çaycuma halkı Gökhan Taner Günsan’ı unutmayacaktır.” dedi.

Eğitim Sen Zonguldak Şube başkanı Orhan Yılmaz da Gökhan Taner Günsan’ı tanıdığı günden bugüne hep mücadele içinde gördüğünü söyleyerek hukuksuzluğun son bulacağını ve göreve döneceğini belirtti.

Çok sayıda kişinin duygu ve düşünlerini ifade ettiği gecede Şair İbrahim Tığ’ da şiir okudu. Gökhan Taner Günsan’a Eğitim Sen Çaycuma Temsilciliği tarafından plaket verildi.

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
BAŞKAN BOZKURT: İNSAN ODAKLI PROJELERLE GELİYORUZ
BAŞKAN BOZKURT: İNSAN ODAKLI PROJELERLE GELİYORUZ
BAŞKAN BOZKURT: ALLAH ÖZCAN’IN YALAN VE İFTİRALARINDAN KORUSUN
BAŞKAN BOZKURT: ALLAH ÖZCAN’IN YALAN VE İFTİRALARINDAN KORUSUN