Advert
Advert
Advert

BAKZİFED’in Destekleri ile Devrek TSO, TOSYÖV Destekleme Derneği Ev Sahipliğinde KOBİ’LERİN Finansmana Erişimi: ‘2019 Yılında Tüm Devlet Destekleri; KOBİ’lere Yönelik Hibe, Teşvik ve Finansman Destekleri tanıtım toplantısı yapılacak.

Bu içerik 718 kez okundu.
Advert

 

 BAKZİFED’in Destekleri ile Devrek TSO, TOSYÖV Destekleme Derneği Ev Sahipliğinde KOBİ’LERİN Finansmana Erişimi: ‘2019 Yılında Tüm Devlet Destekleri; KOBİ’lere Yönelik Hibe, Teşvik ve Finansman Destekleri tanıtım toplantısı yapılacak.

 BAKZİFED’in Destekleri ile Devrek TSO veTOSYÖV Safranbolu-Karabük-Bartın-Zonguldak ve Çevresi Girişimci ve Sanayici İş Adamları Destekleme Derneği (TOSYÖV)  tarafından 11 Eylül 2019 Çarşamba günüDevrek TSO toplantı salonunda saat 16.00’daKOBİ’LERİNFinansmana Erişimi: ‘2019 Yılında Tüm Devlet Destekleri, KOBİ’lere Yönelik Hibe, Teşvik ve Finansman Destekleri tanıtım toplantısı yapılacak.

 Toplantı da BAKZİFED Girişimcilik Akademisi Kurucusu ve Ekonomi DanışmanıDr. Mehmet Güneş’in sunumu ile “KOBİ’LERİN Finansmana Erişimi Başlığı altında: -2019 Yılında Devlet Destekleri,  KOBİ’lere Yönelik Hibe Teşvik ve Destekleri , Bankaların Finansman Destekleri, Yurt Dışı Kaynaklı Teşvik, Hibe Ve Destekler , Teknoloji Transferi ve Geliştirme Destekleri Devrek Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleşecek olan toplantının açılış konuşmasını TOSYÖV Safranbolu, Karabük, Bartın, Zonguldak Çevresi Girişimci ve Sanayici İş Adamları Destekleme Derneği Başkan Yardımcısı Mali Müşavir İsmail Külah, Devrek TSO Yönetim Kurulu Başkanı Haldun Hacıkulaoğlu,Batı Karadeniz Sanayici ve İş İnsanları Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Bahri Küpelive TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Eroğlu yapacak.

 

  Ardından BAKZİFED Girişimcilik Akademisi Kurucusu ve Ekonomi Danışmanı Dr. Mehmet Güneş’in kendi kaleme alıp yayınladığı “KOBİLERE YÖNELİK HİBE TEŞVİK VE DESTEKLER- kitabında anlattığı 2019 Yılında Tüm Devlet Destekleri ve Teşvikleri konulu sunumunu yapacak.

TÜRKONFED ve BAKZİFED KOBİ’lere yönelik olarak yurt genelinde düzenlediği bu toplantılarla KOBİ’lerin ve iş dünyasının finansman sorunlarına çözümler getiren hibe, teşvik ve çeşitli destekleri anlatılacak.

  Bu toplantıların Batı Karadeniz durağında ilki BAKZİFED destekleri ile Devrek’teTSO toplantı salonunda gerçekleştirilecek.

TÜRKONFED ve BAKZİFED’in bu toplantılarlaamacı, Türkiye sınırları içerisinde faaliyet gösteren, ortak amaç, ilke ve hedefleri benimseyen, bölgesel ve sektörel sanayici ve iş insanları dernekleri federasyonlarının ortak sesi olarak bölgesel, sektörel ve ulusal ekonomi politikalarının oluşturulmasına katkıda bulunmak; bölgesel ve sektörel kalkınma vizyonları geliştirerek uluslararası entegrasyona ve rekabet gücünün artırılmasına yardımcı olmak; finansman, hibe teşvik ve destekler ile projeler geliştirmek; iş dünyasını ilgilendiren sorunları ve çözüm önerilerini kamuoyuna, yetkili kurumlara duyurmak amacıyla, üyeleri arasında güç birliği sağlayarak ortak çalışma zemini oluşturmaktır.

Program katılımcılarlatoplu fotoğraf çekiminin ardından,akşam yemeği ile sona erecek.

Toplantı sonrası Dr.Mehmet Güneş’in KOBİLERE YÖNELİK HİBE TEŞVİK VE DESTEKLER ’inanlatıldığı kitabı imzalı olarak iş insanlarına takdim edilecek.

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU