Advert
Advert
Advert

EĞİTİM YARDIMI YAPILDI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin ( TOBB ) Desteği ve Devrek Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde Eğitim Yardımı yapıldı.

EĞİTİM YARDIMI YAPILDI
Bu içerik 1437 kez okundu.
Advert

 

 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin ( TOBB ) Desteği ve Devrek Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde Eğitim Yardımı yapıldı.

Devrek TSO Yönetim Kurulu Başkanı Haldun Hacıkulaoğlu yapmış olduğu açıklamada, "Devrek Ticaret ve Sanayi Odası olarak her eğitim öğretim yılında olduğu gibi bu yılda Birliğimiz aracılığı ile ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılmak üzere eğitim yardımı yapılmıştır. Ayni olarak dağıtılmak üzere yapılan yardım Devrek ve Gökçebey İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edilmiş bulunmaktadır.

Birliğimiz ve Odamız olarak eğitime daima destek vermekteyiz. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu başta olmak üzere, bu yardımların ihtiyaç sahibi öğrencilerimize ulaştırılmasında emek harcayan İlçe Milli Eğitim Müdürlerimize, Şube Müdürlerimize, Okul müdürlerimize, öğretmenlerimize tüm yönetici arkadaşlarıma ve personelimize teşekkür ediyorum. Bu vesile ile 2019-2020 eğitim öğretim yılının tüm eğitim neferlerine, öğrenci ve velilerimize huzurlu ve başarılarla dolu geçmesini dilerim.” Dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU