Advert
Advert
Advert

SELİN İLE FERDİ’NİN MUTLU GÜNÜ

Selin Karaman ile Ferdi Tığ yaşamlarını birleştirdi.

SELİN İLE FERDİ’NİN MUTLU GÜNÜ
Bu içerik 3953 kez okundu.
Advert

 

    -Yasemin ALTUN-

     Devrek’in sevilen ve sayılan ailelerinden Mediha-Kazım Tığ’ın oğlu Ferdi ile Mengen’in sevilen esnafından Gülay-Suat Hayri Karaman’ın kızları D. Selin yaşamlarını birleştirdi.

     Karasu Hanyanı Restaurant’ta düzenlenen görkemli bir törenle yaşamlarını birleştiren Selin-Ferdi çiftinin nikahlarını Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt kıydı. Düğün merasimine, CHP Devrek İlçe Başkanı Yaşar Bükrü, Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, MHP Devrek İlçe Başkanı Erol Kaptan, chp İl Genel Meclisi Üyesi Mustafa Uzundal, CHP Çaydeğirmeni Belde Başkanı Murat Çakır, Rüştü Onur Sanat ve Kültür Derneği (ROSAK) Yöneticileri; İbrahim Tığ, M. Naci Kocabıyık, Şaban Bulut,CHP Zonguldak İl Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Esen, Devrek Belediye Meclisi Üyesi Şeref Aydınlı, Bakırcılar Köyü Muhtarı Mesut Gedik çok sayıda davetli katıldı.

    Mediha-Kazım Tığ çifti ve Karaman ailesi düğüne katılan davetlilerle tek tek ilgilenerek güzel bir mesafirperlik sergilediler.

    Genç çiftlerin mutlulukları gözlerinden okunurken, Selin ile Ferdi sergiledikleri oyunla konuklara, arkadaşlarına ve sevenlerine taş çıkarttılar. Düğünde Devrek Yağmur Ekibi de Assolist Ramazan Yağmur öncülüğünde seslendirdiği birbirinden güzel türkülerle konukları mest ettiler.

    Bölge Haber ailesi olarak, genç kardeşlerimiz; Selin ile Ferdi’yi kutluyor, mutluluklarının daim olmasını diliyoruz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU