Advert
Advert
Advert

FATİH İLKOKULU' NDA İLKÖĞRETİM HAFTASI PROGRAMI DÜZENLENDİ

Devrek’te yeni eğitim-öğretim yılının başlaması dolayısıyla Fatih İlkokulu'nda tören düzenlendi. Sabah saat 10.00'da hükümet konağı önünde düzenlenen törende İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Turan tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk bırakıldı.

  FATİH İLKOKULU' NDA İLKÖĞRETİM HAFTASI PROGRAMI DÜZENLENDİ
Bu içerik 2358 kez okundu.
Advert

 

  Devrek’te yeni eğitim-öğretim yılının başlaması dolayısıyla Fatih İlkokulu'nda tören düzenlendi.  Sabah saat 10.00'da hükümet konağı önünde düzenlenen törende İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Turan tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk bırakıldı.    

  Daha sonra Devrek Fatih İlkokulu salonunda İlköğretim Haftası kutlamaları kapsamında program düzenlendi.

  Program saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunuşuyla başladı. Günün anlam ve önemiyle ilgili konuşma Okul Müdürü Ahmet Metin Işıldak tarafından yapıldı. Işıldak, geleceğin teminatı olan çocuklara ilk can suyu olarak eğitim vermeye başlanacak olan  ‘İlköğretim Haftasına’ erişmenin mutluluğu heyecanı ve coşkusu içerisinde olduğunu ifade ederek;

"Ulu Önder Atatürk’ün dediği gibi, İlköğretim meselesi demek: vatan, millet, bayrak meselesi demektir. İlköğretim meselesi, bir millet için bağımsızlık ve var olma meselesidir. Bu anlamlı sözlerin idrakiyle, içinde bulunduğumuz sorunların ancak eğitimle çözüleceğine ve ülkemizin aydınlık mutlu yarınlara ancak eğitimle şahlanacağına inancımız tamdır.

Sevgili öğrenciler; sizler anne ve babanızın şefkatli kollarından sizleri anneleriniz ve babalarınız kadar sevecek olan öğretmenlerinizin sıcacık yüreğine hoş geldiniz. Şnu biliniz ki bizler her zaman sizleri kendinize, ailenize, çevrenize ve ülkemize yararlı birer insan olarak yetiştirmenin gayreti içinde olacağız”  dedi.

  Okulun öğrencileri tarafından hazırlanan halk oyunları gösterileri, günün anlam ve önemini belirten şiirlerin okunmasının ardından okulun dördüncü sınıf öğrencileri okula yeni başlayan birinci sınıf öğrencilerine hoş geldin çiçeği takdim etti. Sonrasında birinci sınıf öğrencilerinin okul ile ilgili duygu düşüncelerini dile getirmeleri ve gökyüzüne balon bırakmalarıyla birlikte tören sona erdi.

  Düzenlenen ilköğretim haftası etkinliklerine Devrek Kaymakamı Ümit Altay, Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Turan, diğer daire müdürleri, şube müdürleri, öğretmenler, sivil toplum kuruluş temsilcileri, öğrenciler ile vatandaşlar katıldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR