Advert
Advert
Advert

DEVREK’İN ÖĞRENCİ SAYISI 7 BİNİN ÜZERİNDE

Turan, Devrek'te toplam 7 bin 203 öğrencinin eğitim ve öğretime başladığını, bildirdi.

DEVREK’İN ÖĞRENCİ SAYISI 7 BİNİN ÜZERİNDE
Bu içerik 1617 kez okundu.
Advert

Yeter KÖMEÇCİ-

  

 

     Devrek İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Turan, Devrek’te örgün ve yaygın olmak üzere toplam 7 bin 203 öğrencinin eğitim ve öğretime başladığını, bildirdi.

     Gazetemiz yazarları İbrahim Tığ, Faik Mekik ve Şaban Bulut yeni eğitim-öğretim yılının başlaması nedeniyle Devrek İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Turan’ı makamında ziyaret ederek, “Yeni eğitim-öğretim yılının ilçemize, ülkemize, öğrencilerimize ve milletimize hayırlı uğurlu olması” dileğinde bulundu.

     Ülkenin geleceğinin teminatı olarak gördükleri çocuk ve gençleri kendi değerlerine sahip çıkan nesiller olarak yetiştirmeye çalıştıklarını ifade eden Abdullah Turan, “Geleceğimizin teminatı olarak gördüğümüz evlatlarımızı, zamana ve geleceğe yön veren, değerlerine sahip çıkan ve bu ülkenin ihtiyacı olan nesiller olarak yetiştirmek için çalışıyoruz.  Çocuklarımızı ve gençlerimizi bu özelliklere sahip, vatanımıza, milletimize, en önemlisi kendilerine yararlı bireyler olarak, geleceğe hazırlamak bizlerin en büyük vazifesidir.“ dedi.

480 ÖĞRETMEN GÖREV YAPIYOR

     Müdür Turan , Devrek’te bu yıl 2 kurum ve 28 okulda toplam 7 bin 203 öğrencinin eğitim ve öğretime başladığını, belirtti. Yeni eğitim-öğretim yılında Devrek’te 462 öğrenci 1. sınıfa, 463 öğrenci ana sınıfına kayıt yaptırırken, 70’i ücretli  öğretmen olmak üzere 600’ün üzerinde personel görev yapıyor. İlçe genelinde 480 öğretmen örgün ve yaygın eğitim ve öğretime devam eden 7 bin 203 öğrenciye hizmet veriyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
BAŞKAN BOZKURT: İNSAN ODAKLI PROJELERLE GELİYORUZ
BAŞKAN BOZKURT: İNSAN ODAKLI PROJELERLE GELİYORUZ
BAŞKAN BOZKURT: ALLAH ÖZCAN’IN YALAN VE İFTİRALARINDAN KORUSUN
BAŞKAN BOZKURT: ALLAH ÖZCAN’IN YALAN VE İFTİRALARINDAN KORUSUN