Advert
Advert
Advert

ZİRAAT ODASI ÜYELERİNİ BURSA TARIM FUARI'NA GÖTÜRÜYOR

Devrek Ziraat Odası 11-12 Ekim tarihleri arasında Bursa’da düzenlenecek Tarım Fuarı’na katılacak.

ZİRAAT ODASI ÜYELERİNİ BURSA TARIM FUARI'NA GÖTÜRÜYOR
Bu içerik 1975 kez okundu.
Advert

  

    Devrek Ziraat Odası 11-12 Ekim tarihleri arasında Bursa’da düzenlenecek Tarım Fuarı’na katılacak. Katılmak isteyen üyelerin 27 Eylül 2019 Cuma günü mesai bitimine kadar Devrek Ziraat Odasına giderek kayıt yaptırmaları istendi.

   Yapılan açıklamaya göre Devrek Ziraat Odası Başkanlığı 11-12 Ekim tarihleri arasında Bursa’da gerçekleştirilecek Tarım Fuarı’na katılacak. Bir gece konaklamalı gerçekleştirilecek olan fuar gezisinde oda çiftçileri bahçecilik ve seracılık üzerine bilgiler almanın yanı sıra Bursa’da bulunan tarihi alanları da ziyaret edecek.

     Devrek Ziraat Odası Başkanı Satılmış Ayvacı konu hakkında yaptığı açıklamada; “Odamıza bağlı çiftçilerimizle birlikte 11-12 Ekim tarihleri arasında Bursa’da yapılacak olan Tarım Fuarı’na katılacağız. Çiftçilerimiz fuar gezisinde seracılık ve tarım üzerine yeni bilgiler elde edecekler. Üye çiftçilerimizle birlikte Bursa ilinin tarihi mekânlarını da ziyaret edeceğiz. İki gün sürecek olacak gezimize katılmak isteyen çiftçilerimiz odamızı arayarak daha ayrıntılı bilgi alabilirler” ifadelerine yer verdi.

    Fuara katılmak isteyen üyelerin 27 Eylül 2019 Cuma günü mesai bitimine kadar Devrek Ziraat Odasına giderek kayıt yaptırmaları gerektiği bildirildi. TEL:0372 556 1137

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU