Advert
Advert
Advert

REKTÖR ÇUFALI GENEL KURUL TOPLANTISINA KATILDI

REKTÖR ÇUFALI GENEL KURUL TOPLANTISINA KATILDI
Bu içerik 1981 kez okundu.
Advert

 

    Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Mustafa Çufalı Ereğli Eğitim Fakültesi Akademik Genel Kurul toplantısına katıldı.

    Bülent Ecevit Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi 2019-2020 Akademik Genel Kurul Toplantısı, BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı’nın katılımıyla, 25 Eylül Çarşamba günü Ereğli Eğitim Fakültesi konferans salonunda gerçekleştirildi.

    Dekan Vekili Prof. Dr. Soner Yavuz, dekan yardımcıları, öğretim üyeleri, öğretim görevlileri ve araştırma görevlilerinin yer aldığı toplantıda, Dekan Vekili Prof. Dr. Soner Yavuz tarafından; Ereğli Eğitim Fakültesi’nin vizyon ve misyonu, güçlü ve zayıf yönleri, akademik ve idari personel profili, yayın sayıları, son bir yıl içinde göreve başlayan öğretim üyeleri, öğrenci profili, bir yıllık genel değerlendirmesi ve yıl boyunca yapılan etkinlikler hakkında bilgi verildi.

     Prof. Dr. Soner Yavuz’un sunumunun ardından konuşan Rektör Prof. Dr. Mustafa Çufalı, üniversite ve Ereğli Eğitim Fakültesi ile  ilgili gözlem ve düşüncelerini öğretim üyeleriyle paylaşarak, tüm akademik ve idari personelin sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini ve  destek vermeye her zaman devam edeceklerini ifade etti. Çufalı, Ereğli Eğitim Fakültesi olarak projelere daha fazla önem verilmesi, ilköğretim ve ortaöğretim kurumları ile daha çok iletişim ve işbirliği yapılması, Erasmus programlarından öğrencilerin ve öğretim üyelerinin daha çok istifade etmesi, yabancı uyruklu öğrenci ve öğretim üyelerinin Bülent Ecevit Üniversitesi’ni daha çok tercih etmesi gerektiğini ifade etti.

    Akademik Genel Kurul Toplantısı, fakülte öğretim üyelerinin soru, görüş ve önerilerinin alınmasının ardından sona erdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU