Advert
Advert
Advert

AMELİYATHANEDE UYGULAMALI EĞİTİM VERİLDİ

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalı ve Ürolojik Cerrahi Derneği ile Minimal İnvaziv Üroloji Derneği işbirliğindeki ameliyathanede ‘Retrograd İntrarenal Cerrahi Kursu’ başarıyla gerçekleştirildi.

AMELİYATHANEDE UYGULAMALI EĞİTİM VERİLDİ
Bu içerik 2062 kez okundu.
Advert

 

  Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalı ve Ürolojik Cerrahi Derneği ile Minimal İnvaziv Üroloji Derneği işbirliğindeki  ameliyathanede ‘Retrograd İntrarenal Cerrahi Kursu’ başarıyla gerçekleştirildi.

  Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde yapılan kurs, Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalı Başkanı ve Ürolojik Cerrahi Derneği Başkanı Prof. Dr. N. Aydın Mungan ve Minimal İnvaziv Üroloji Derneği Başkanı Prof. Dr. Haluk Akpınar’ın açılış konuşmalarıyla başladı. Kursun kapsamında,  eğitmenler tarafından; "Güncel Fleksibl Üreteroskoplar ve Donanım,  Erişim Kılıfı ve Preop JJ Stent Kullanımı, RİRC ve Radyasyon, Taş Kırma Cihazları ve Taş Kırma Yöntemleri, Fleksibl Urs’min Ömrünü Nasıl Uzatırım? RİRC Komplikasyonları: Nasıl Kaçınırım?" konulu sunumlarla kursiyerlere güncel bilgiler verildi.

  Ameliyathanede kursiyerlere ‘Tek kullanımlık Fleksibl Urs ve Holmium Lazer ile 3-D Fantomlarda RİRC Pratiği’nin de yaptırıldığı kurs çerçevesinde,  tecrübeli cerrahlar eşliğinde canlı cerrahi ile güncel bilgiler, tartışmalı konular ve ileri teknikler ele alındı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
BAŞKAN BOZKURT: TABURUN GİTMESİNE ULUPINAR KAYITSIZ KALDI
BAŞKAN BOZKURT: TABURUN GİTMESİNE ULUPINAR KAYITSIZ KALDI
BAŞKAN BOZKURT: VATANDAŞIN DERDİ GEÇİM
BAŞKAN BOZKURT: VATANDAŞIN DERDİ GEÇİM