Advert
Advert
Advert

AHMET TANER KIŞLALI ORTAOKULU YARDIM SERGİSİ DÜZENLEDİ

Devrek Ahmet Taner Kışlalı Ortaokulu tarafından Okul Aile Birliğinin katkıları ile okul yararına yardım sergisi düzenlendi. Açılan yardım sergisine vatandaşlar ve protokol tarafından destek yağdı.

AHMET TANER KIŞLALI ORTAOKULU YARDIM SERGİSİ DÜZENLEDİ
Bu içerik 1209 kez okundu.
Advert

 

 -Sercan KAPUSUZ-

   Devrek Ahmet Taner Kışlalı Ortaokulu tarafından Okul Aile Birliğinin katkıları ile okul yararına yardım sergisi düzenlendi.  Açılan yardım sergisine vatandaşlar ve protokol tarafından destek yağdı.

 Cumhuriyet Alanı’nda düzenlenen yardım sergisi açılışında ilçe protokolü hazır bulundu. Tamamı veliler tarafından evlerinde hazırlanan yiyecek ve köy ürünleri vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.  Organize edilen sergi hakkında bilgi veren Okul Aile Başkanı Gülşen Aratoğlu,  konu ile ilgili yaptığı açıklamasında şunları söyledi, “Okulumuz yararına düzenlediğimiz yardım sergisine gerek maddi ve gerekse manevi anlamda verdikleri desteklerden dolayı velilerimize ve davetlilerimize teşekkür ediyorum. Evlerinde bin bir zahmetle hazırlayıp misafirlerimize sunduğumuz onlarca çeşit yiyecek ve içeceklerden elde edilecek gelir ile okulumuzun eksiklikleri ile ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin yararına harcama yapılacaktır. Yardım sergimize maddi ve manevi destek veren herkese tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

  Düzenlenen yardım sergisi açılışına; başta Devrek İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Turan olmak üzere daire müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, Okul Aile Birliği Yöneticileri, veliler ve vatandaşlar katıldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
MÜDÜR VE MÜDÜR YARDIMCILARI ATAMASI YAPILDI
MÜDÜR VE MÜDÜR YARDIMCILARI ATAMASI YAPILDI
ŞAİR VE YAZARLARDAN “TOMBULACIK HALİME”NİN MEZARINA ZİYARET
ŞAİR VE YAZARLARDAN “TOMBULACIK HALİME”NİN MEZARINA ZİYARET