Advert
Advert
Advert

MALKOÇ’UN “KINAMA” CEZASI ONANDI

CHP Yüksek Disiplin Kurulu da, CHP İl Disiplin Kurulu’nun verdiği ‘kınama” kararını yerinde bularak oy çokluğuyla onandı ve Malkoç’un itirazını reddetti.

MALKOÇ’UN “KINAMA” CEZASI ONANDI
Bu içerik 3871 kez okundu.
Advert

 

   -Sercan KAPUSUZ-

    Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yüksek Disiplin Kurulu Songül Malkoç’a verilen “kınama” cezasını onadı.

     Songül Malkoç, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde parti, tüzük ve ilkelerine aykırı olarak hareket eden, partinin belediye başkan adayının çalışmalarını engelleyici ve seçimleri başka adaya yönlendiren manipüleci hareketleri ve partilileri engelleyici ve başka adaya yönlendirici çalışmalar yaptığı gerekçesi ve cezalandırılması amacıyla CHP İlçe Yönetimi tarafından İl Disiplin Kurulu’na sevk edilmişti.

     CHP İl Disiplin Kurulu da, 15.4.2019 tarihinde toplanarak Songül Malkoç’un bu hareketlerinin parti yönetmelik ve tüzüğüne aykırı olduğu kararına vararak  “kınanması”na karar verdi.

      Songül Malkoç bunun üzerine CHP Yüksek Disiplin Kurulu’na başvurarak itirazda bulundu. CHP Yüksek Disiplin Kurulu da, CHP İl Disiplin Kurulu’nun verdiği  ‘kınama” kararını yerinde bularak oy çokluğuyla onandı ve Malkoç’un itirazını reddetti.

     CHP Yüksek Disiplin Kurulu kararında, “Şikayet, sevk, savunma dosyada bulunan fotoğraf sosyal medya paylaşımları ve tüm dosya kapsamında belirtilen nedenlerle itirazların reddine, İl Disiplin Kurulunun kınama cezasının onanmasına oy çokluğuyla karar verildi.”denildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
BAŞKAN BOZKURT: İNSAN ODAKLI PROJELERLE GELİYORUZ
BAŞKAN BOZKURT: İNSAN ODAKLI PROJELERLE GELİYORUZ
BAŞKAN BOZKURT: ALLAH ÖZCAN’IN YALAN VE İFTİRALARINDAN KORUSUN
BAŞKAN BOZKURT: ALLAH ÖZCAN’IN YALAN VE İFTİRALARINDAN KORUSUN