Advert
Advert
Advert

CHP’LİLER DEMOKRASİ ÖRNEĞİ VERDİ

Devrek CHP’de delege seçimleri tamamlandı

CHP’LİLER DEMOKRASİ ÖRNEĞİ VERDİ
Bu içerik 1919 kez okundu.
Advert

 

    Yasemin Altun-

    Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Devrek İlçe Örgütü 12 Ocak 2020 tarihinde yapılacak olan kongre öncesinde delege seçimleri tamamlandı.

    750 üyeden yaklaşık 600’ünün katılımıyla yapılan Çaydeğirmeni, Muhtarlık Bölgesi ve Devrek merkez mahalle olmak üzere toplam 181 delege belirlendi. Çaydeğirmeni’nde 9, köylerde 83 ve şehir merkezinde de 89 delegenin belirlendiği seçimler birlik, baraberlik ve samimi bir ortamda yapıldı.

     Gerçekleşen delege seçimlerini değerlendiren CHP İlçe Başkanı Yaşar Bükrü, “Teşkilat olarak Devrek merkez, Çaydeğirmeni beldemiz ve köylerimizinden kongre delegelerini belirledik. İlçe parti binasında yapılan delege seçimlerine genel olarak üyelerimiz yoğun ilgi gösterdi. Yapılan seçimler gayet demokratik bir şekilde tamamlandı. Eski ve yeni partili arkadaşlarımızdan delegeler seçildi. Delege seçimlerinde bizlere destek olan tüm partili arkadaşlarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Yapılacak ilçe kongresinden sonra daha güçlü bir CHP’nin adımlarını atacağız.” dedi.

     Delege seçimlerinde partililerini yalnız bırakmayan Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt’ta, “Bugün burada demokrasi örneği sergileyen, birlik ve beraberlik içinde hareket ederek partimizi daha ileriye taşıma noktasında görevlerini yerine getiren Cumhuriyet Halk Partisi’nin tüm üyelerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.

     Öte yandan seçilen 181 delege, önümüzdeki 12 Ocak 2020 tarihinde yapılması planlanan ilçe kongresinde CHP’nin yeni başkan ve yönetimini seçmek için sandık başına gidecek.

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
  MATEMATİĞİN DEHALARI DEVREK'TE TER DÖKTÜ
MATEMATİĞİN DEHALARI DEVREK'TE TER DÖKTÜ