Advert
Advert
Advert

BAŞKAN BOZKURT, ENGELLİLER GÜNÜ’NÜ KUTLADI

BAŞKAN BOZKURT, ENGELLİLER GÜNÜ’NÜ KUTLADI
Bu içerik 768 kez okundu.
Advert

 

    Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Başkan Bozkurt mesajında;

    “Toplumu oluşturan bireylerle eşit hak ve özgürlüklere sahip olan engelliler konusu toplumumuzun her kesimini ilgilendiren toplumsal bir konudur. Bu yüzden engelli kardeşlerimizi topluma kazandırmak ve hayatlarını kolaylaştırmak için hepimizin yapabileceği birçok şey var. Engellilerimizin eğitim, çalışma ve sosyal hayatlarında ayrımcılığa uğramamalarını sağlamak bizlerin elindedir. Bizler, çalışan ve üreten engellilerimize acıyarak bakmayıp, toplumsal hayatı onlarla paylaşıp, önlerindeki tüm engelleri kaldırıp, sonsuz sevgi ve saygı ile yaklaşmak hepimizin sosyal sorumluğudur.

    Engelli vatandaşlarımızın yaşama sevinçlerini yitirmeden, mutlu bir yaşam sürmeleri için çaba göstermeliyiz. Devrek Belediyesi olarak evinden çıkamayan engelli vatandaşlarımıza yönelik evde kuaför hizmeti vererek engelli kardeşlerimizin kuaför ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Devrek Belediyesi yol ve kaldırımlarda engellilerin erişebilirliğini göz ardı etmemektedir. Bu doğrultudaki çalışmalarımızla ve attığımız adımlarla Devrek’e yakışır şekilde engelli vatandaşlarımızın yanlarında olmaya devam edeceğiz.

    Engellilerimize sevgi ve şefkatle yaklaşmalı onların hayata bakış açılarıyla hayata bakarak empati kurabilmeyi öğrenmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle 3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle engelli vatandaşlarımıza karşı duyarlılığın artmasını temenni ediyor, tüm engelli vatandaşlarımızı ve ailelerini sevgi ve kardeşlik duygularıyla kucaklıyorum” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU