Advert
Advert
Advert

DİŞ HEKİMLERİ DEVREK’TE BULUŞTU

DİŞ HEKİMLERİ DEVREK’TE BULUŞTU
Bu içerik 4336 kez okundu.
Advert

 

-Sercan KAPUSUZ-

  Zonguldak Diş Hekimleri Odasının ev sahipliğinde Devrek’te “TDB Akademi Eğitimi ve Sürekli Diş hekimliği Eğitimi” konulu konferans yapıldı.

 Devrek’te bir otelde gerçekleşen seminere Gazi Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi Endodosti ABD Prof: Dr.Özgür İlke Atasoy Ulusoy, Biruni Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi Protetik Diş Tedavisi ABD Doç. Dr. Bahdır Kan, Ondokuz Mayıs Ünversitesi Dişhekimliği Fakültesi Restorasif Diş Tedavisi ABD Prof. Dr. Ertan Ertaş  ve Dr. Burçin Karataşlı tarafından verilen konferansta diş hekimleri birçok konuda bilgi alış verişinde bulundular.

  Devrek’te düzenlenen konferans ile ilgili açıklamalarda bulunan Zonguldak Diş Hekimleri Odası Başkanı Dr. Süleyman Narlıoğlu, “İlçemizde bu konferansın yapılması bizler için son derece önemli. Davetimiz üzerine Devrek’e gelen siz katılımcılara çok teşekkür ederiz. Çok yararlı bir konferans oldu ve buna bağlı olarak diş hekimleri bilgilerini paylaştılar” diye konuştu.

  Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emre Bodrumlu konferansta yaptığı konuşmasında, “ Dişhekimliğinde alınan eğitim lisan ve sonrasında alınan uygulamalı eğitimlerle bitmiyor. Asıl eğitim mesleğimiz sonuna kadar devam ediyor, kendinizi geliştirmeye başlıyorsunuz. TDB’nin yaptığı bu konferanslar ve seminerlerle bilgi güncellenmesi, eksiklerin giderilmesi ve bilgilerin tekrarlanması sağlanmış oluyor. Ben TDB ve üniversitemizin işbirliğinde olmasının faydasının olacağını düşüyorum. Başarılı bir seminer olacağını düşünüyorum.” Dedi.

Konferans sonrası Zonguldak Diş Hekimleri Odası Başkanı Dr. Süleyman Narlıoğlu, tarafından konuşmacı olarak katılan Prof: Dr.Özgür İlke Atasoy Ulusoy, Doç. Dr. Bahdır Kan, Dr. Ertan Ertaş ve Dr. Burçin Karataşlı’ ya Devrek’e özgü doğal ürünlerin olduğu Devrek Güneşi Kooperatifi tarından hazırlanmış hediye sepetleri verildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU