Advert
Advert
Advert

BAŞKAN BOZKURT, ENGELLİLERLE DÜŞLER MUTFAĞINDA BULUŞTU

BAŞKAN BOZKURT, ENGELLİLERLE DÜŞLER MUTFAĞINDA BULUŞTU
Bu içerik 1247 kez okundu.
Advert

 

    Devrek Meslek Yüksek Okulu (DMYO) Aşçılık Bölümü öğrencileri, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde farkındalık yaratmak amacıyla engellilerle mutfakta buluştular.

    Devrek Meslek Yüksek Okulu’nda hayata geçirilen etkinliğe Devrek Kaymakamı Ümit Altay, Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, Devrek Meslek Yüksek Okulu Öğretim Üyeleri, Devrek Engelliler Derneği Başkanı Songül Malkoç ve engelli bireyler katıldı.

    Program öncesi Başkan Bozkurt, Devrek Meslek Yüksek Okulu öğrencileriyle bir araya gelerek talep ve isteklerini dinledi.

    Etkinlikte Devrek Meslek Yüksek Okulu öğrencileri tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü ile alakalı sinevizyon gösterisi katılımcılara izletildi.

    Etkinlikte konuşma yapan Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt; “Engelliler konusu toplumumuzun her kesimini ilgilendiren bir konudur. Bu amaçla engellilerimizin eğitim ve sosyal hayatlarında ayrımcılığa uğramamaları için onlara içimizden biri gibi davranmalıyız. Engellilerimize acıyarak değil, hayatı onlarla paylaşarak, sonsuz sevgi ve şefkatle yaklaşmalıyız. Devrek Belediyesi olarak bu tarz projelerin içinde her zaman olacağımıza söz veriyoruz. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle engelli bireylere karşı duyarlılığın artmasını temenni ediyor, tüm engelli kardeşlerimi sevgi ve kardeşlik duygularıyla kucaklıyorum” dedi.

    Devrek Kaymakamı Ümit Altay, Belediye Başkanı Çetin Bozkurt engelli çocuklara hediyelerini vererek sohbet etti.

   Devrek Kaymakamı Ümit Altay, Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt ve Devrek Meslek Yüksek Okulu Aşçılık Bölümü Öğrencileri, engelli öğrencilerle pasta yaparak sevinç ve mutluluklarına ortak oldular.

    Devrek Meslek Yüksek Okulu Öğrencileri Devrek Kaymakamı Ümit Altay’a ve Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt’a yaptıkları desteklerden dolayı teşekkür ettiler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
MÜDÜR VE MÜDÜR YARDIMCILARI ATAMASI YAPILDI
MÜDÜR VE MÜDÜR YARDIMCILARI ATAMASI YAPILDI
ŞAİR VE YAZARLARDAN “TOMBULACIK HALİME”NİN MEZARINA ZİYARET
ŞAİR VE YAZARLARDAN “TOMBULACIK HALİME”NİN MEZARINA ZİYARET