Advert
Advert
Advert
DEVREK SEVDAM- 12

DEVREK SEVDAM- 12

Bu içerik 1035 kez okundu.

 

     Bu yazım gazetede yayınladığı sırada artık seçimlere üç gün kalacak. Ve inanıyorum ki MARTIN SONU BAHAR olacak. Buna bütün benliğimle inanıyorum. Çünkü ülkedeki siyasi ortamın bir bileşkesi Devrek de.

    Adam, sürekli CHP liderini, terör örgütleriyle ilişkilendirmeye çalışıyor. Sanki yapılan seçim yerel seçim değil de genel seçimmiş gibi. Oysa her tür yetkiye sahip iktidar, elindeki belge ve bilgiler doğrultusunda gerekeni yapabilirdi. Yüksek Seçim Kurulu üyelerini kendisi seçen REİS, şimdi bu konuda da YSK hakkında ileri geri konuşmaya başladı sağda solda. Korkarım onları da terörle işbirliği yapmakla suçlayacak!

    On yedi yıldır bu ülkede iktidar olanlar, şimdi çıkmış, belediyecilik adına yeni projeler sunuyorlar. Hem de belediye başkanı adına Cumhurbaşkanı bizzat kendisi anlatıyor. Ankara adayları, arkamda ağam var nasıl olsa endişeye mahal yok gibilerden laflar etti. Sonra da kendisi yalanladı kendi sözlerini. Nasıl olsa bu millet millet değil zillet ya! Aklı da bir öğünlük! Unutur gider…

    E, arkasına devlet gücünü alanlar, bol keseden vaatlerle atıyor topu. Salla gitsin, nereye giderse…

    Devrek’te seçim atmosferi meydandan mahallelere taşıyor artık. Gövde gösterileri yapıyorlar. Hele bazıları, sanki nispet yapar gibi kol kola girip öyle geziyorlar. Ama arkalarında kimse kalmamış. Kendi içlerinde tükenmişlik içindeler. İşte onları huzursuz eden de bu! Sanki seçimi kaybederlerse kıyamet kopacak! Oysa iktidar daha uzun yıllar iş başında. Zillet dediği millete eğer kaybederse yüz çevirir gider, en kolayı bu değil mi?

     Ama bu günün bir de yarını var!

     Yıllar önce açılan belediye tanzim satış yerlerini kapatanlar, o döneme yokluk, kıtlık dönemi diyor, millet de alkışlıyor. Şimdi yine tanzim satış çadırları kurdular, adına varlık kuyruğu deyip milletin aklıyla resmen alay ediyorlar.

     Kılıçdaroğlu, Zonguldak’tan ona gerekli yanıtı verdi. Soğanı, sarımsağı, patatesi zincir marketlerde pahalı satanlara nispet, yurt dışından getirilen ürünleri beşe alıp üçe satarken hangi varlık-bereket kuyruğundan söz ediyorsun akıl alır gibi değil dedi ve Japonlara, Çinlilere seslendi. Siz gelin zenginsiniz, bizim ülkemiz sizden daha zengin varlık kuyruklarına girin ihya olun…

    Ülkede satılmadık yer bırakmayan bu asıl zilletler, gerçekten de milletin aklıyla alay ediyor. Ve benim zavallı milletim, onları alkışlıyor sürekli. Demek ki bize mahsusmuş o bilindik söz:

    Türk’ün aklı ya kaçarken ya da sı….ken gelirmiş.

    Göreceğiz bakalım. Şunun şurasında Pazar’a ne kaldı ki?

           

DİĞER YAZILAR
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
BAŞKAN BOZKURT: VATANDAŞIN DERDİ GEÇİM
BAŞKAN BOZKURT: VATANDAŞIN DERDİ GEÇİM
CHP İLÇE BAŞKANI DİKENLİ: ULUPINAR ARTIK KENDİNE GEL
CHP İLÇE BAŞKANI DİKENLİ: ULUPINAR ARTIK KENDİNE GEL