Advert
Advert
Advert
HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK-14 (Hrşyçkgzllck)

HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK-14 (Hrşyçkgzllck)

Bu içerik 874 kez okundu.

 

       Ekrem İmamoğlu ile Binali Yıldırım, pazar günü saat 21.00’de bir araya geliyor. İsmail Küçükkaya moderatörlüğünde yayınlanacak gö-rüşme tüm kanallara açık olacak. Böyle bir açıkoturum belki de ülke-mizde ilk kez yapılıyor. Adaylara sorular yöneltilecek. Adaylar da yanıt verecek sorulara. Herkes, Mega kent için projelerini anlatacak elbette.

     Gelgelelim bu işin içinde bir gariplik var. Neredeyse yirmi beş yıldır İstanbul’u yönetenler şimdi kalkıp da “İstanbul’a en büyük ihaneti biz yaptık!” dedikten sonra hangi projeyi üretecek gerçekten de merak ediyorum. Kenti bir rant aracı olarak gören zihniyet, parsel parsel her karış toprağını peşkeş çekti yandaşlarına. Şimdi geri mi alacak onları?

     İnsan temelli projeleriyle göz dolduruyor İmamoğlu. Bu projelerini en azından bu canlı yayında herkese duyurma şansına kavuşacak. Tabi yandaş medya o canlı yayını verirse!

     Sorular sır gibi! İsmail Küçükkaya ser veriyor, sır vermiyor. Ama İmamoğlu sadece hazırlanmış soruları değil, canlı yayında yurttaşlar-dan gelecek soruları da yanıtlayabileceğini belirtiyor. Bu da onun açısından gerçekten olumlu!

     Seçim kararından sonra İstanbul’un tüm ilçelerinde mitingler yapa-cağını söyleyen Cumhurbaşkanı nedense bu fikrinden caydı. Bir de MHP lideri! O da sözüm ona İstanbul’a karargâh kuracaktı. Mitil atacaktı güya! Ne değişti de vazgeçtiler bilinmez. İnşallah altından bir Alicengiz oyunu çıkmaz!

     Şu AHaber kanalı var ya! Sanki özel olarak görev almış CHP’yi karalamaya! El insaf diyesi geliyor insanın. Eğer o iddialar doğru idiyse niçin Binali Yıldırım’ı başkan olarak ilan etmedi iktidar muktediri?

     Hani güzel ülkemin bir kentinde yüzde yetmiş beşle kazanan adayı ekarte edip yüzde yirmi beş oy alan kendi adayını başkan ilan ettiği gibi! Pekâlâ bunu İstanbul için de yapabilirdi!

     Şimdi söz sandıkta artık. Şundan eminim: Her şey çok güzel olacak!

İstanbul, hak ettiği başkanına kavuşacak. Şimdiden belli bu durum. Halkın büyük bir bölümünün güvenini kazanmış durumda zaten. Hak-kındaki tüm karalama kampanyalarına rağmen ona olan sevgi seli çığ gibi büyüyor. CHP bu millet ittifakında en güzelini yaptı. Aranan kanı buldu sonunda…

     Bu arada Devrek Belediye Başkanını da canı gönülden kutluyorum. Sosyal medyadan takip ettiğim kadarıyla o da çok güzel işler yapıyor. Belediye olanaklarını tüm halka eşit paylaşarak göz dolduruyor. Başarı çıtasını her geçen gün daha yukarılara çıkarıyor. Tabi CHP’yi de kutlarım. Tek adayla seçime girmenin ne kadar önemli olduğunu kanıtladı herkese…

     Devrek sosyal demokrasinin en güzel örneklerini yaşayacak Çetin başkanla bundan kimsenin kuşkusu olmasın…

      

               

             

DİĞER YAZILAR
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
BAŞKAN BOZKURT: VATANDAŞIN DERDİ GEÇİM
BAŞKAN BOZKURT: VATANDAŞIN DERDİ GEÇİM
CHP İLÇE BAŞKANI DİKENLİ: ULUPINAR ARTIK KENDİNE GEL
CHP İLÇE BAŞKANI DİKENLİ: ULUPINAR ARTIK KENDİNE GEL