Advert
Advert
Advert
CUMHURİYET VE ATATÜRK DÜŞMANI ELİ KANLI KATİL FETHULLAH GÜLEN
Faik MEKİK

CUMHURİYET VE ATATÜRK DÜŞMANI ELİ KANLI KATİL FETHULLAH GÜLEN

Bu içerik 4450 kez okundu.

  

   Laik Demokratik Türkiye Cumhuriyeti’ni yıkmak için tuzak kuran tarikat şeyhlerinden biriydi. Siyasi İslam’ın bir kolu olarak var olup, zamanla devletin kilit noktalarına yerleştirildikçe büyüdü. Kendilerince vakti zamanı gelince de Amerika/CIA destekli sivil darbesini gerçekleştirdi.

   Bu darbe girişiminin arkasındaki zihniyet ve ortaya çıkmasına neden olan koşullara ilişkin gerçek bir hesaplaşmanın, aradan geçen bunca yıla rağmen hala neden yapılmıyor?

Kamer Genç, Fethullah Gülen için Meclis Kürsüsünden Uyarmıştı.

Fethullah Gülen hakkında yaptığı tarihi konuşma. 2016 yılı ocak ayında vefat eden Kamer Genç, 10 Haziran 2009’da Meclis kürsüsünden Fethullah Gülen ile ilgili milletvekillerini böyle uyarmıştı: “Fethullah Gülen başınıza bela olacak!” Genç'e tepki gösteren iktidar milletvekilleri ise kürsüye yürümüştü.

15 Temmuz; Tarikat-Cemaat yapılanmasının nasıl bir katiller sürüsüne dönüştüğünün gerçeğidir

   ‘’Din ve hizmet maskesi adı altında oluşturulan "İmam'ın Ordu'sunun" Türk Ordu'suna ve devletine açıktan savaş ilanıdır. "Bu bir tiyatrodur" veya "biz bilmiyorduk aldatıldık" gibi gerekçeler başımıza dökülen bombalar ve şehit edilen 239 Can'ımız gerçeğini değiştirmez. Bombalar, kurşunlar, tanklar gerçekti. Bunları kullananlar ise Fethullahçı sözde hizmet erleriydi. 15 Temmuz; Tarikat-Cemaat yapılanmasının nasıl bir katiller sürüsüne dönüştüğünün gerçeğidir. Eğer başarılı olsalardı fişledikleri 20 milyon kişiyi nasıl bir akibet beklediği 15 Temmuz'da gördük.’’ Murteza Öztürk

   Siyasal İslamcı Gülen Cemaati Türkiye’de siyasi iktidarların açtıkları yollardan geçerek 15 Temmuz darbe girişimini gerçekleştirdi. Siyasal İslam’ın emperyalizmle işbirliği  FETÖ’yü doğurmuştur. FETÖ’nün bir ayağı siyasi İslam, öbür ayağı emperyalist devletler olmuştur.

   Siyasal İslam ideolojisinde “Laiklik, dinsizlik” ve “laik devlet de dinsiz devlet” olarak anlaşıldığı için, anayasası laik olan Türkiye Cumhuriyeti devleti “dinsiz ve kâfirdir, yıkılması cihat, malı ganimettir”.

    Dün, Fethullah Gülen ile yatağa girenler, bugün kürtaj yaptırıp, bakireyim diye ortalıkta dolanıyorlar.

    Yıl 1925, Mustafa Kemal, genç Cumhuriyetin yurttaşlarına ve dış ülkelere şu mesajı veriyordu: ‘’ Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. ‘’

    Yıl 2002, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar olma yolunda, devrimlerden dönüş sürecinin sancılarını yaşıyor…

    Geçtiğimiz yüzyılın başında, İngiliz işbirlikçisi Derviş Vahdeti, Sait Molla, Dürrizade Abdullah, İskilipli Atıf gibi gericilerin tasfiyesi üzerine Cumhuriyet kurulmuştu.

    Türkiye Cumhuriyeti laik, demokratik hukuk devleti olma yolunda yapılan devrimlerle ilerliyordu.

    Cumhuriyet düşmanları, ‘’ su uyur, düşman uyumaz ‘’ misali takiye yaparak, yıllar içerisinde siyasi iktidarların da katkılarıyla, devlet kadrolarına sızmaya başladılar.

    Yıllar yılları kovaladı.

    Bir Cumhuriyet düşmanı Fethullah Gülen, Amerikan Emperyalizmi ve yerli işbirlikçilerinin desteği ile sahnedeki yerini aldı.

    Türkiye’yi etnik ve mezhepsel esasa dayalı olarak bölmeye, yeraltı ve yerüstü ekonomik kaynaklarını talan etmeye, din devleti kurmaya ve halkın dinsel inançlarını sömürmeye, ülkeyi eyaletlere ayırmaya kararlı, zengin, güçlü, dış destekli, örgütlü vatan hainleri 15 Temmuz 2016’da darbe girişiminde bulundular.

    Gözü dönmüş darbeci teröristler,’’ egemenlik kayıtsız şartsız, milletindir.’’ Sözünün dayanağı olan TBMM’ni bombalayıp halka ateş açtılar.

    15 Temmuz akşamı, iktidarı, muhalefeti, darbe karşıtı askerleri ve herşeyden önemli Türk Milletinin can sipare direnişi karşısında bozguna uğradılar.

    Terör saldırılarında yaşamlarını yitirenlerin önünde saygıyla eğiliyorum.

    Fethullah Gülen Cemaati’nin nasıl bir silahlı terör örgütü, FETÖ’ye dönüştüğünü birlikte yaşadık.

Cumhuriyet karşıtı tarikatlar her dönem EMPERYALİZMİN HİZMETİNDE

İngiliz işbirlikçisi Said’i Nursi’nin halefi Amerikan işbirlikçisi  Fethullah Gülen, (FETÖ)

    Tam anlamıyla;Türkiye Cumhuriyeti laik, demokratik bir hukuk devleti olmalıdır.

 Anayasanın 42. Maddesi: Özel ilk ve orta dereceli okulların bağlı olduğu esaslar, Devlet okulları ile erişilmek istenen seviyeye uygun olarak kanunla düzenlenir.

Sübyan Mektepleri: Milli Eğitime ve Dinayete bağlı olmayan, kurulan paravan dernekle dini eğitim verilen evler yasal değildir. Bu evlerde dinci politikaların en temel ayağı olan şeriata ve padişahlığa geçişin temelini oluşturuluyor. Pedagojik formasyonu bile olmayan insanlar eğitim veriyorlar. Devrek sokaklarında da benzer evlerin faaliyet gösterdikleri bilinmektedir.

    Öğrencilerin tarikatlara mahkûm edilmesinin temelinde yoksulluk ve sahipsizlik var. Eğitimden kamunun kademeli çekilmesiyle, tarikat yuvalanmasının önü açılıyor.

    Vakıfları, hizmet dernek ve evlerini değil, çocukları koruyalım.

    Halkın dini duygularını istismar eden, Fethullah  Gülen ve çetesinin hak  ettiği cezayı almasını isterken, diğer taraftan Atatürk ve Cumhuriyet düşmanı tarikatlara yol verilmemeli…

    Günümüz Cumhuriyet düşmanlarının kulaklarına su kaçırmışımdır.

Şeyhe aşırı bağlılıkla tevhid inancından sapan anlayışın sonucudur. Cemaatlere bağlanmadan, ilave etikete gerek duymadan sadece Müslüman olmalıyız.

’ bize gelin’’ diyen cemaatlere değil

CUMHURİYET DÜŞMANI AMERİKANCI SAİD NURSİ’DEN GÜLEN CEMAATİNE (FETÖ) / HEPSİ AYNI YOLUN YOLCUSU

    Pek çok cemaatin müridi, kendi şeyhlerini (önderlerini) Allah’ın ya da Hazreti Muhammed'in günümüzdeki vekili gibi görür. Bazıları ise şeyhlerinin, Mehdi Aleyhisselam olduğuna inanır!
   Siyasal İslamcıların hücum edeceği bu hükmümün gerekçesi, Atatürk eğer o tekke ve zaviyeleri kaldırmamış olsaydı, bugün Türkiye’de bırakın her şehir ya da semtte, her mahallede adına İslam denen farklı farklı dinler olurdu. 19. yüzyıldaki tekke ve zaviyelerin tamamına yakını hem emperyalizmin hem de din bezirgânlarının kontrolüne geçmişti.

En’âm / 159 اِنَّ الَّذ۪ينَ فَرَّقُوا د۪ينَهُمْ وَكَانُوا شِيَعاً لَسْتَ مِنْهُمْ ف۪ي شَيْءٍۜ اِنَّـمَٓا اَمْرُهُمْ اِلَى اللّٰهِ ثُمَّ يُنَبِّئُهُمْ بِمَا كَانُوا يَفْعَلُونَ Meali: Şu dinlerini parça parça edenler ve kendileri de grup grup ayrılmış olanlar var ya, (senin) onlarla hiçbir ilişiğin yoktur. Onların işi ancak Allah’a kalmıştır. Sonra (O), yapmakta olduklarını kendilerine haber verecektir.

   15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında yaşamını yitirenleri sevgi, saygı ve özlemle anıyorum.

KAHROLSUN CUMHURİYET VE ATATÜRK DÜŞMANLARI

YAŞASIN CUMHURİYET

 

DİĞER YAZILAR
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
BAŞKAN BOZKURT: VATANDAŞIN DERDİ GEÇİM
BAŞKAN BOZKURT: VATANDAŞIN DERDİ GEÇİM
CHP İLÇE BAŞKANI DİKENLİ: ULUPINAR ARTIK KENDİNE GEL
CHP İLÇE BAŞKANI DİKENLİ: ULUPINAR ARTIK KENDİNE GEL