CHP’DEN GMİS’E DESTEK ZİYARETİ

Gündem - 2020-07-10 15:36:19

CHP’DEN GMİS’E DESTEK ZİYARETİ
Bu içerik 659 kez okundu.

 

     Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Murat Pulat ile Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun, partinin il ve ilçe yöneticileriyle birlikte 10 Temmuz 2020 tarihinde Genel Maden İşçileri Sendikası’nı (GMİS) ziyaret ederek Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Genel Sekreter Hüseyin Kolçak, Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir ile görüştü.

     CHP İl Başkanı Murat Pulat; Genel Maden İşçileri Sendikası’nı kıdem tazminatı konusunda başlatılan mücadeleye destek vermek ve rahatsızlığı nedeniyle tedavisi süren Genel Sekreter Hüseyin Kolçak’a  geçmiş olsun dileklerini iletmek için ziyaret ettiklerini belirtti.

     Pulat; “Genel Maden İşçileri Sendikası’na kıdem tazminatı ile ilgili gündeme getirilen düzenlemelere karşı başlattığı çalışmalara destek olmak amacıyla ziyarette bulunuyoruz. Bu amaçla kurulan standa da uğradık. Kendilerinin, sendikamızın ve işçilerimizin her an yanında olduğumu bildiriyoruz. Süreci hep birlikte izleyeceğiz. Bizler de Zonguldak için, işçi için, TTK için sendikamızın yanındayız. Ayrıca Hüseyin Başkanımıza da geçmiş olsun dileklerimizi de iletmek için geldik. Kendisine sağlıklı, mutlu günler diliyoruz” dedi.

    GMİS Genel Sekreteri Hüseyin Kolçak şunları söyledi; “Murat Başkanımız, Ebru Başkanımız nezdinde tüm CHP teşkilatına bu nazik ziyaretleri nedeniyle teşekkür ediyoruz. Hem şahsım adına geçmiş olsun ziyaretleri hem de özellikle bizim önceliğimiz olan, şuanda tüm Türkiye’de mücadelesini vermiş olduğumuz kıdem tazminatı konusundaki desteklerinden dolayı, diğer sivil toplum örgütleri, siyasi partiler gibi CHP’ye de teşekkür ediyoruz. Bu mücadeleyi hep birlikte kazanacağımıza inanıyoruz. Çünkü çalışanların son kalesi olan kıdem tazminatından bir adım geri atmaya niyetimiz yok. Gereken mücadeleyi hep beraber, halkımızla birlikte vermeye devam edeceğiz.”

 BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI

BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI

14:01 - Gündem

DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU

DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU

10:55 - Gündem

  BAŞKAN ULUPINAR SPORCULARLA İFTAR YAPTI

BAŞKAN ULUPINAR SPORCULARLA İFTAR YAPTI

10:16 - Gündem

 KAYMAKAM EVLİCE'DEN DESTEK İSTEDİLER

KAYMAKAM EVLİCE'DEN DESTEK İSTEDİLER

10:12 - Gündem

  REKORUNU MAZBATAYLA TESCİLLEDİ

REKORUNU MAZBATAYLA TESCİLLEDİ

16:36 - Gündem