GAZETECİ DEĞİL PROVOKATÖR!

Sözde gazeteci (!) A. Uzay Karslı bu kez de Polisimize “iftira” attı

Gündem - 2021-05-03 07:50:38

GAZETECİ DEĞİL PROVOKATÖR!
Bu içerik 6402 kez okundu.

   Haber Merkezi-

    Devrek’te sözde gazeteci A. Uzay Karslı, Baston Medya’da yaptığı “Devrek’te Düzgün Maske Takmayan Terörist (!) Yakalandı gibi başlıklı haberiyle bu kez de polisimizi hedef alarak, kendisine “terörist” mualemesi yaptıkları “iftira”sında bulundu.

      Karslı yazısında, kendisine “Beyefendi maskenizi düzgün takın” diye uyarıda bulunan polisin de “ikazına maruz kaldı”ğını da yazdı. Elbette her Türk vatandaşı gibi pandeminin yoğun yaşandığı ülkemiz ve ilçemizde Sözde Gazeteci(!)’yi de uyaracak ve kimlik soracak polisimiz!. Gazeteci geçinen Karslı! da hiçbir zümre, kurumu ve kuruluşun üzerinde değildir! Elbette uyarılacaktır!..

    Sözde gazeteci!, kendisini haklı gösterdiği yazısında uyuşturucu, cinayet ve diğer suçların üzerine kararlılıkla gitmediğini de ileri sürerek, polisimizi suçladı.       Karslı’nın şunları yazmaktan da yüzü kızarmadı:

     “Devrek’te polisler tüm suçlular ve suçlar üzerine bu kadar kararlılıkla gitseydi Devrek’te uyuşturucusundan cinayetine ve diğer tüm suçlara kadar bir sorun kalmazdı.”

      Sözde gazetecinin gece gündüz vatan, bayrak ve milletimizin huzur ve güveni için çalışan polisimize, “Kendisine Terörist muamelesi” yaptığı iftirası  halkımızda karşılığını bulmadı. Bilakis vatandaşlarımız da Karslı’ya tepki göstermek de gecikmedi.

      İşte!, Sözde Gazeteciye halkımızın tepkileri:

     Necdet Altaş: Polis yine insaniyetli davranıp ikaz etmiş, ikaza uymuyorsun birde acıtasyon yapıyorsun, polis her vatandaşla tek tek ilgilenemez, senin gibi sorumsuzlar yüzünden iş yerleri kapanıyor binlerce insan evine ekmek götüremiyor, hastaneler doluyor, sağlık çalışanları gece gündüz çalışıyor, senin gibi uzaylılar yüzünden, kurallar belli, uymazsan sonucuna katlanırsın Uzaylı kardeş, bu arada terörist de zaten bir ülkeye bu kadar zarar verebilir!

     Semih Eren: Hem dakikalarca polisi gereksiz yere oyala hemde olayı allayıp pullayıp görevini yapan polisi kötü göstermeye çalış diyecek söz yok

     Yaşar Ali Özgenç: Ben terörist miyim diyerek terör estiren bu zat-ı muhteremi tebrik ediyorum:

- Bir kaşık suda bu fırtınayı hiç bir terörist çıkaramaz,

- Bu kadar demogojiyi bağbalinin bana mısın diyen deyme gazetecileri yapamazdı. Afferim !!! sana boyun eğmemişsin. Tabi canım polis kim ki sana senin gibi asil!!! bir gazeteciye!!! kimlik soracak….

     Enver Güler: Gazeteci olman maske takmana engel deyil kaymakamlığa gidene kadar maskeyi düzeltsen de artislik yapmadan bu işi bu kadar uzatmasan olmazmıydı bence bu arkadaş algıcı.

      Mesut Hatice Tın: Gereksiz olayı uzatmışsınız. Tamam hanımefendi düzeltiyorum uyardığınız için teşekkür ederim demeniz yeterliydi. Bir gazeteci olarak polise destek olmanız gerekirdi. Yoksa özel bir uyarı şekli mi yapılması lazımdı size. Nedense canı sıkılan emmiyet mensubunun yürüyüşüne, bakışına, konuşmasına takıyor. Meslek gereği o şekilde olmak zorundalar.Bundan sonra pandemi ile ilgili haber yapmanızın hiçbir anlamı kalmadı. Biraz daha abartıp polislere karşı biraz daha kışkırtma yapın bunlar yetmez... Bu arada benim de 3 yaşında oğlum var gezmeye cıktıgımızda baba maskemizi takalım diye beni uyarıyor. Polis görünce de konuşuyor psikolojisi bozulmuyor.

      İsmail Okatan: Polis daha ne yapsın kardeşim yiyin bitirin parçalayın tüm teşkilatı AZİZ MÜBAREK GÜN sokakta kavşakta sabahın 7’sinden itibaren duran polis takmayın kimse takmasın maske!

     Türk Ayla: Maske çene de,gıdı da dururken uyarılmışken atar yap, uyarılmaya rağmen yoluna devam et sonra da bunları sakince yapmış ,masummuş gibi yaz polisi hedef göster, kimse kusura bakmasın gazeteciyim deseniz de haddinizi bileceksiniz .Uykusuz sokak sokak aylardır görev yapıyor o polisler, sizin gibi laftan ,halden anlamayanlar yüzünden Devrek kaçkez enyüksek ilçe seçildi. Takın diyorlarsa takacaksınız. Kelimelerle oynuyorsunuz diye normalleşmiyor bu olay...

     Ömer Çamdal: Sen kendine gazeteci diyorsun bütün malzemeyi kendin çıkarmışın yanındaki çocuğun psikolojisinide kendin bozmuşun, tamam deyip maskeni düzeltsende bu kadar insanı meşkuledip denetim görevini engellemesen olmazmıydı bay terörist adın uymuş. Bence senin akıl sağlığın yerinde değil psikoloğa git doğrusu bu.

     Murat Yılmaz: Sizin gibi aydın, toplumla iç içe olan, arkasında belli bir takip kitlesi olan okumuş, herşeyi doğru olan ve yaptıkları ile etrafına örnek olan şahsiyetlerede bu yakışır. Tebrikler.. Sayenizde herkes kurallara tam anlamıyla uyuyor. Polisde görevini layıkıyla yapabiliyor?

Arkadaş kaymakamlık binasının yolunu tutmuş. Niye acaba kime neyi şikayet edecek? Her tanıdığı, adamı olan sizler gibi yüksek şahsiyetler sayesinde tam anlamı ile toplumda yasalara uyum ve uyma saplanamayınca virüs belasıda bitmeden aksine çoğalmaya devam ediyor.. Tebrikler çok önemli bir olayı kaleme almışsınız...

     Üçler Kılıç: Sen kendince bir hikaye uydurmuşsun bu hikayeye malzeme olarak devletin en yumuşak karnı olan polisleri katmışsın, o polis memuru görevini yapıyor, senin ve çocugunun sağlığı için maske konusunda uyarmış, bu uyarımı yanlış geldi size, yoksa içinızde var olan polise ve devlete olan bir kin sebebiyle mi böyle davrandınız ve kendi çocuğunuzun hayatını virüse karşı tehlikeye attınız ve bunuda toplumun duygusal yeri olan, çoçuğumun psikolojisi bozuldu senaryosuyla dikkat çekmek için süslediniz. O anda polise görevini yaptığı için teşekkür edip maskenizi düzeltseniz, bu kadar seneryo yazmanıza gerek kalmazdı. Ha bu paylaşımı yaparkende arkanıza Atatürk'ü koymanız gerçekten çok güzel. Bravo bravo, işi sadece görevini yapmak olan polisleri belki açığa aldırırsınız, tabi onların çocuğu yok ve o çoçocukların pisikolojiside sizin için önemli değil zannedersem. Yazık yazık bu kurallar herkes için ve o anda o polis sizin sağlınızı düşünmüş, tabi sizce yanlış yapmış.

      Sibel Baykal Saraç: Maskesini düzgün takip çocuğuna örnek olacakken bir de polisleri kötülüyor Polis şu dönemde canla başla tatil nedir bilmeden bayram demeden gece gündüz fedakarca çalışırken görevini yaptı diye suçlanıyor polisim ne yaptı ise doğru yapmıştır pandemi var!

      Tahsin Kaşıkcı: Sözde gazeteci; amacın ne? O kadar ajitasyondan sonra arkana Gazi Mustafa Kemal Paşa'nın ve Sn. Cumhurbaşkanı'nın resmini alarak özçekim yapmandaki amacın ne? Bu yazı nedeniyle hakkında "Hedef Gösterme" suçundan soruşturma başlatılmazsa yazık bize...

      Coşkun Serpil: Sonuç ? Gazeteciyim ayrıcalıklıyım mı diyorsun. Asıl senin başka işin yok mu. Kaymakama da gitmiste makamı fazla meşkul etmemişte. Ne kadar boş birisi olduğunuz belli.

      Recep Köse: Evet ne kadar da uzatmış. Bazıları da benim düşüncemi paylaşmış. Uyarmışlar. Artistleneceğine tamam deyip,maskeni düzeltseydin bu kadar malzeme çıkmazdı. Neticede bir kural, basit gelebilir ama bu veya başka kurallara uyulmadığı için, rakamlar zirve yaptı. İnsanlar ölüyor. Bu kadar basit mi. Bu terörist (!) arkadaş, başkaları kurallara uymadığı ve dikkat etmediği için bir yakınını kaybetse ne hissederdi acaba.?

     Emrah Tekin: Uyardığında neden aldırış etmeden devam ediyorsun polisi kötü lanse etmeye çalışıyorsun kurallara uysan o maskeyi düzgün taksan polis sana niye laf atsın size uyarmak polisin salgın döneminde asli görevidir.

    Şahin Çakırcı: Kurallara Uymayacan Uyarılara Aldırış Etmeyecen Sonra Manşet Yapacak Kahraman Türk Polisimizi Kötüleyecek Sen Kimsin Kim Olduğunu Sanıyorsun Gazeteci mi... Çok İyi Manşet Atmışsın Terörist Yakalandı Diğe Cezayı Yazan Polisimizin Elleri Dert Görmesin.

     Şerafettin Sarıkaya: Şehirdeki silahsız teröriste de bu şekilde ceza kesilirdi elinize sağlık yiğitler kararlılığınızı ve görevdeki azminizi tebrik ediyorum. Ayağınıza taş değmesin.

     Selvet Kızmaz: Polisler candır senin gibi birine bu kadar zaman iyi sabretmişler.

     Murat Kaymak: Polisin eline koluna sağlık az bile yazmış.

     Uygar Çakır: Maskeyi düzeltsen gazeteciliğine gölge mi düşecek ne manasız bi duruş.

     Türkbey Türkoğlu: O maskeyi tam takman gerekiyorsa tam takacaksın. Polis uyarıyorsa görevi ile ilgili atar yapmayacaksın. Hani polislerin doldukları kaymakamlık binası var ya oraya polisi görevini yapıp ayağına bastı diye şikayete gitmeyeceksin. Bir kanunlar kurallar yönetenler silsilesi var devlet olma gereği bu silsileyi tanımazlığın adı anarşizm dir terörizm değil kendine haksızlık etme. Polis sana kimlik sorduysa göstermek kanuni zorunluluktur yani mecbursun. Olup bitene olması gerektiği gibi tepkiler verip üzerine düşeni yapsaydın yanındaki o 4 yaşındaki yavruyu üzmezdin dolayısıyla sorumlusu polis değil sensin. Gazeteciysen gazetecisin. Bu sana ayrıcalık vermez. Doğru yanlış bilmem bi olay anlattın ve polisi zan altında bıraktın medya gücünle. Şimdi TARAFSIZ GAZETECİ ol o polisler de aynı sayfada anlatsın olayı...

     Hasan Yılmaz: Onca satır arasında maskemi düzeltmek için uyaran polise Teşekkür ederim maskemi düzelttim ikazınız için sağ olun deyip olayı çözmek yerine kendi kendini Terörist, polisi de boş beleş göstermeye çalışmanın gazeteci kimliğine faydasını anlamadım ancak kariyerini iyice beyan etmişsin, tebrikler!

     Tuna Ay: Gazeteci arkadaş önce sen uyacaksın olayi farklı boyutlara çekme polis insan gibi uyarmış önce insan olacaksın kusura bakma haksızsın o kötülediğin polis bir gün ihtiyacın olur unutma.

     Çetin Çelik: Bu yazı demagoji kokuyor. Maskeyi doğru tak kardeşim. Böyle tedbirsizlik yüzünden vakalar artıyor. İş yerleri sizin gibiler yüzünden kapanıyor. İnsanlar ölüyor, evlerine aş getiremiyırlar. Çıkmış birde haklı gibi terörist gazeteci diyor. Hadi ordan.

     Çağrı Çokaklı: Bu Terörist miyiz? Lafıda meşhur oldu. Kimlik sorduğumuz herkes, biz terörist miyiz diyor.. Arkadaş kimliğini sorgulamadan nerden bilelim? Pc başında 2 hikaye uyduran, özeleştiri yapmayıp, yazdığı abuk subuk yazılarla herşeyi/herkesi eleştirdiğini sanan tümherkes gazeteci sanıyor kendini. Memur senin tipinden hoşlanmadığı için değil yetkisi dahilinde maske için uyarmış, tamam diyip düzeltiver ne olacak yani. Artistlenmeye, kaymakamın yanına gitmeye ne gerek var. Bence başlığı Artist Gazeteci diye atsan çok daha iyi olurmuş..

      Şaban Parmaksız: Bu tip insanlarda kendilerinin üstünlüğünün olduğunu sanıyor polisin ikaz etmesine dahi fırsat vermemek gerekirdi.

     Yaşar Akar: Gazeteci ya... Bide algı yapıp 4 yaşındaki çocuğunu alet ediyo. Madem çocuğunun psikolojisini düşünüyor, taksaydi maskesini düzgünce.. Sanki polis çok meraklı seninle uğraşmaya..

      Muhammet Kayabaşı: Sizde ki de saptırmaya bakın..! O çocuk yada o adam corona dan ölünce devlet nerde millet sokaklarda diye yaygara yaparsınız. Çıktı ise dışarı doğru taksın. Polis de keyfinden laf atmıyor millete kimsenin yüzüne hasret değil polis...

       Fahrettin Geloğlu: Doğru, teröristlik yapmışsın töreristlik sade silah kullanarak olmaz sende kaleminin arkasına gizlenip Polisin haklı uyarısını allayıp pullayıp görevini yapan Polislerimizi suçlu göstermeye çalıştığın için Suçlusun!

       İsmail Türkan: Valla para cezası değil insan sağlığını tehliye sokmaktan adli işlem yapılmalı.

      Şendoğan Küçükkaya: Gazeteci olmak ayrıcalıklı olmak değildir.

      Çetin Kaynar: Sözde gazeteci birde olayı abartmak için terörist ifadesini kullanarak ajidite yapıyorsun yazık yazık!

      Ahmet Yiğit Önder Tüfekçi: Acıların çocuğu küçük Emrah. Benim hiç maskem olmadı olsa da düzgün takmıyorum.

     Aziz Sibel Avsar: Sırf gazeteci diye polisin kendisine verilen yetkisini kullanmasını bu kendini bilmezin böyle eleştirmesi ne üzücü kimsin ki sen polisin uyarısına uymuyorsun ve nereden biliyorsun o polislerin diğer asayiş olaylarına da bu şekilde eğilmediğini ancak oturduğunuz PC başından ya da evinizin odasından insanları ve yönetimleri eleştirmek başka bildiğiniz birşey yok.

      Halim Koca: Dangalak dangalak dillendirmiş olayı. Nalıncı keseri gibi kendine yontmuş.

      Zafer Özakça: Maskeyi doğru taksaydın kardeşim. Polis görevini yapmış. Polisimizi tebrik ederim.

      Yusuf Arpaguş: Altı üstü bir maske takacaksın kardeşim. Amaç polisi tahrik etmek.

      Ramazan Kından: Ülkemizde gazeteciyim diye geçinen şahıslar kendini dokunulmaz zannediyor. Bu kadar duyarlı biri olsaydı ilk uyarıda takardı. Yazılanlar yaptığı şarlatanlığı anlatmış.

     Mehmet Örnek: Ya sabır ya sabır. Polisleri gösterdikleri bu sabır nedeniyle tebrik ediyorum.

     Yaşar Acıman: Yeşilçam filmi senaryosu gibi

     Aykut Soydemir:Polis az bile yapmış

     Mustafa Yıldırım: Bugün tam kapanma olmadı mı? Bu niye geziyomuş vatan mı kurtarıyomuş!

MÜDÜR VE MÜDÜR YARDIMCILARI ATAMASI YAPILDI

MÜDÜR VE MÜDÜR YARDIMCILARI ATAMASI YAPILDI

18:42 -

ŞAİR VE YAZARLARDAN “TOMBULACIK HALİME”NİN MEZARINA ZİYARET

ŞAİR VE YAZARLARDAN “TOMBULACIK HALİME”NİN MEZARINA ZİYARET

11:48 - Gündem

 BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI

BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI

14:01 - Gündem

DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU

DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU

10:55 - Gündem

  BAŞKAN ULUPINAR SPORCULARLA İFTAR YAPTI

BAŞKAN ULUPINAR SPORCULARLA İFTAR YAPTI

10:16 - Gündem