“SEFER ORUÇ’U ŞİDDETLE KINIYORUZ”

“Atatürk’e ve Atatürkçülere hakaret hiç kimsenin haddine değildir”

Gündem - 2023-03-20 15:30:25

“SEFER ORUÇ’U ŞİDDETLE KINIYORUZ”
Bu içerik 774 kez okundu.

-Yeter KÖMEÇCİ-

 Çaydeğirmeni Belediyesi Yazıişleri Müdürü Sefer Oruç’un sosyal medyada yaptığı paylaşım tepkilere neden oldu.

 Oruç’un bir kamu çalışanı olarak sosyal medyada, “Mustafa Kemal’in İtleri” başlıklı paylaşım yapmasına CHP Devrek ve Çaydeğirmeni örgütlerinin yanı sıra Atatürkçü Düşünce Derneği Devrek Şubesi de tepki gösterdi.

 CHP Zonguldak İl Başkanlığı da Sefer Oruç hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıkladı. CHP Devrek İlçe Başkanı Yaşar Bükrü, “Evet, bizler Mustafa Kemal’in askerleriyiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bize böyle yakıştırmada bulunan aynı zamanda kamu görevlisi olan bu şahsın paylaşımları hakkında yetkilileri göreve çağırıyorum. Biz ne olduğumuzu çok iyi biliyoruz, ama bize hakaret edenler geçmişine bakmalıdır. Bu şahıs hakkında gereken yapılacaktır” açıklamasında bulundu.

  ADD Devrek Şube Başkanı Tülay Karademir de, “Ülkemizin Kurucusu Büyük Önderimiz Mustafa Kemal’in ilke ve devrimleri yolunda gitmek her bir bireyin görevi olmadır. Evet, biz Atatürkçülerin yolu onun yolu, ilkeleri bizim ilkelerimizdir. Kamu çalışanı birinin bütün Atatürkçüleri azımsayarak ‘Mustafa Kemal’in İtleri’ deme cüretini nereden alıyor. Evet, bugün bu iklimde böyle akıl almaz paylaşımları yapıyorlar ama yarınlarının ne olacağını da düşünmeliler. Kem söz şahsın kendisine aittir. Atatürk’e ve Atatürkçülere hakaret etmek kimsenin haddine değildir. Kendisini şiddetle kınıyorum” dedi.

 Bilindiği gibi Sefer Oruç’un sosyal medyadaki hesabında, CHP ile terör örgütlerini ilişkilendiren, Millet İttifakı, İYİ Parti Lideri, Millet İttifakı Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na hakaret eden, aşağılayan, toplumda küçük düşürmeye çalışan, Cumhur İttifakı’nın ise lehihe paylaşımları yer alıyor.

  Tepkiler üzerine Sefer Oruç’un “Mustafa Kemal’in İtleri” paylaşımını kaldırdığı gözlendi.

 BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI

BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI

14:01 - Gündem

DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU

DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU

10:55 - Gündem

  BAŞKAN ULUPINAR SPORCULARLA İFTAR YAPTI

BAŞKAN ULUPINAR SPORCULARLA İFTAR YAPTI

10:16 - Gündem

 KAYMAKAM EVLİCE'DEN DESTEK İSTEDİLER

KAYMAKAM EVLİCE'DEN DESTEK İSTEDİLER

10:12 - Gündem

  REKORUNU MAZBATAYLA TESCİLLEDİ

REKORUNU MAZBATAYLA TESCİLLEDİ

16:36 - Gündem