BEÜ ÇAYCUMA VE GÖKÇEBEY MYO MEZUNİYET TÖRENİ

Çaycuma Meslek Yüksekokulu ve Gökçebey Mithat Mehmet Çanakcı Meslek Yüksekokulu’nun Mezuniyet Törenleri Gerçekleştirildi

Gündem - 2018-06-22 09:10:42

BEÜ ÇAYCUMA VE GÖKÇEBEY MYO MEZUNİYET TÖRENİ
Bu içerik 2567 kez okundu.

 

    Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Çaycuma Meslek Yüksekokulu (MYO) ve Gökçebey Mithat-Mehmet Çanakcı Meslek Yüksekokulu 2017-2018 Akademik Yılı Mezuniyet Törenleri, 21 Haziran Perşembe günü büyük bir kalabalıkla gerçekleştirildi.

   Çaycuma Şehir Stadyumu’nda gerçekleştirilen törene; Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli, Gökçebey Kaymakamı Ahmet Korkmaz,  BEÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kemal Büyükgüzel, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Çaycuma MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hikmet Yazıcı, Gökçebey Mithat-Mehmet Çanakçı MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hasan Özer, Çaycuma Yüksek Öğrenim Kurumlarını Destekleme Derneği Başkanı Hayri Kandemir, Çanakcılar Şirketler Grubu Mali Koordinatörü Mevlüt Özgün, Gökçebey Mithat-Mehmet Çanakcı Meslek Yüksekokulu Güçlendirme ve Geliştirme Derneği Başkan Yardımcısı Kadir Çelik,  MYO Müdür Yardımcıları, akademik ve idari personel, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve öğrencilerin aileleri katıldı.

   Tören geçişi, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından törenin açılış konuşmalarına geçildi. Gökçebey Mithat-Mehmet Çanakcı Meslek Yüksekokulu 2017-2018 Akademik Yılı mezunları adına okul birincisi Derya Kesgin, Çaycuma Meslek Yüksekokulu 2017-2018 Akademik Yılı mezunları adına okul birincisi Semih Okul birer konuşma yaptı. Gökçebey MYO birincisi Derya Kesgin konuşmasında, “Bizler, mevsimlik bir çiçek gibi okulumuzdan gelip geçiyoruz. Burada olduğu gibi, hayatımızın bizleri bekleyen günlerinde, Sevgili Atatürk’ümüzün emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti’nin güvenli, bilgili, çağdaş ve huzurlu ikliminde büyüklerimizin beklentilerine uygun bir şekilde yaşamımızı sürdürecek, yüksek değerlere sahip çıkmaya ve onları korumaya devam edeceğiz” diye konuştu. Ardından kürsüye çıkan Çaycuma MYO birincisi Semih Okul ise  “Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Hayatta en hakiki mürşit ilimdir, fendir.” sözünden yola çıkarak, hayattaki her engeli ancak ve ancak bilgi ve bilimle aşabiliriz. Bundan sonraki yaşamımızda kimimiz eğitim hayatımızı devam ettireceğiz kimimiz ise iş hayatına atılacağız, nerede olursak olalım her zaman yaptığımız işi en iyi şekilde yapmanın peşinde olmalı ve buna yetecek kadar bilgi-birikime sahip olmalıyız.” dedi.  Dereceye giren öğrencilerin konuşmalarının ardından Gökçebey Mithat-Mehmet Çanakcı MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hasan Özer Çaycuma MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hikmet Yazıcı konuşma yapmak üzere kürsüye çıktılar. 

   Gökçebey MYO Müdürü Özer konuşmalarında, “Gökçebey MYO olarak 11. dönem mezunlarını vermekten büyük bir mutluluk duymaktayız. Meslek Yüksekokulumuz akademik faaliyetlerine başladığı 2006-2007 Akademik yılından bu tarafa sayıları binlere ulaşan mezunlar vermiştir. Meslek Yüksekokulumuz gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleri, yürüttüğü sanatsal üretim faaliyetleri, düzenlediği sergiler, gerçekleştirdiği konferanslar ile başarılı bir Akademik yılı geride bırakmaktadır. Okulumuzda bugüne kadar imza atılan başarılı çalışmalar adına daha önceki dönemlerde görev yapmış ve halen görev yapmakta olan tüm akademik ve idari personel içten teşekkürlerimi sunuyor; genel manasıyla Üniversitemizin, özel olarak ise Meslek Yüksekokulumuzun gelişimine ve değişimine sağladıkları destekler ve yürüttükleri başarılı çalışmalar için Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Mustafa Çufalı’ya teşekkürlerimi arz ediyorum” diye konuştu.

    Çaycuma MYO Müdürü Yazıcı ise konuşmasında, “Yüksekokulumuzda dinamik, özgün ve katılımcı bir üniversite kimliğini ortaya koyan başarılı çalışmalar sürdürülürken tüm çalışma arkadaşlarımın özverisi ile akademik ve sosyal sorumluluk çalışmaları,  ulusal ve uluslararası kongre, sempozyum ve çalıştay gibi bilimsel aktiviteler gerçekleştirilerek farkındalık yaratılmaktadır. Bu nedenle tüm çalışma arkadaşlarımı yürekten kutluyorum. Çaycuma Meslek Yüksekokulumuz; hizmetleri çeşitlendiren ve çalışmalarımızı yakından takip eden, Sayın Rektörümüzün destek ve gayretleri ile büyümeye devam edecektir. Tüm bu destekleri için Sayın Rektörüm Prof. Dr. Mustafa Çufalı’ya Şükranlarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

   Mezuniyet Töreni, konuşmaların ardından tüm bölümlerde dereceye giren öğrencilere diploma ve hediyelerinin protokol üyeleri tarafından verilmesi, daha sonra mezun olan öğrencilerin büyük bir coşku içinde aynı anda kep fırlatmaları  ve öğrencilerin aileleri ile birlikte ile müzik eşliğinde eğlenmeleri ile son buldu.

 BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI

BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI

14:01 - Gündem

DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU

DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU

10:55 - Gündem

  BAŞKAN ULUPINAR SPORCULARLA İFTAR YAPTI

BAŞKAN ULUPINAR SPORCULARLA İFTAR YAPTI

10:16 - Gündem

 KAYMAKAM EVLİCE'DEN DESTEK İSTEDİLER

KAYMAKAM EVLİCE'DEN DESTEK İSTEDİLER

10:12 - Gündem

  REKORUNU MAZBATAYLA TESCİLLEDİ

REKORUNU MAZBATAYLA TESCİLLEDİ

16:36 - Gündem