BU BİNAYA NEDEN GÖZYUMDUN SAYIN BAŞKAN?

Göreve geldiğinden buyana yandaş müteahitlerle içli dışlı olan Semerci, belediye yönetiminde de başarısızlığına halkın parasını çarçur etmekle devam ediyor.

Gündem - 2018-09-10 13:17:19

BU BİNAYA NEDEN GÖZYUMDUN SAYIN BAŞKAN?
Bu içerik 8854 kez okundu.

    -İbrahim Tığ-

    Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci son belediye meclis toplantısında gazetemizi hedef aldı. Haberlerimizi yalanlayacağı yerde(!) bize başkalarının yaptırdığı gibi saçma sapan ithamlarda bulundu. Kendisinin her platformda “dürüst ve akıllı” olduğunu belirten Semerci, Devrek’i taş yığınına çevirmekte usta olmayı hiç kimseye bırakmadı. Göreve geldiğinden buyana yandaş müteahitlerle içli dışlı olan Semerci, belediye yönetiminde de başarısızlığına halkın parasını çarçur etmekle devam ediyor.

BU BİNADAN ÇIKARIN NE SAYIN SEMERCİ?

     Eski Devrek İtfaiye Alanı 2007 ve 2011 yılları İmar Planında Belediye Hizmet Alanı olarak görülürken bu parselin hangi tarihte (hangi meclis kararıyla) değiştirilerek A-5 kat ticaret alanına dünüştürülmüştür?

İHALE İLANINDA 5 KAT GÖSTERDİ MÜTEAHİTE 8 KAT İZNİ VERDİ  

      Belediye hizmet alanı olan Eski İtfaiye Alanı kişiye özel değişiklikle konut alanına ne zaman dönüştürüldü?, Buraya yapılacak olan bina için çıkılan ihale ilanında A-5 kat ve Ticaret Alanı olarak yer almasına rağmen 8 kat yapılmasına göz yumulmuştur. Burada devlet zarara uğratılmıştır, bunun sorumlusu kimdir?

YÖNETMELİĞE GÖRE ANKARA ASFALTINDAN ALINMASI GEREKEN KODU NEDEN KAYALIK SOKAKTAN ALINDI? 

     Yönetmeliğe göre bir binanın 2 cephesi varsa (bulunuyorsa) kodu en geniş alanından alınır. Dolayısıyla Ankara asfaltı cephesinden alınmalıydı. Durum bu iken binanın kodu neden Kayalık Sokak’tan alındı ve haksız fazla kat edinilmesine göz yumulmuştur?

     Sözkonusu Karagülmez İnşaat’a ait inşaatın yanındaki binanın da asfalt ve Kayalık Sokak’a cephesi olduğu halde bu binanın kodu asfalt cephesinden alınarak 5 kat yaptırılmıştır. Bu halkımız ve müteahitler arasında ayrımcılık değil midir?

KARAGÜLMEZ İNŞAAT’A BOYNUNUZ NEDEN EĞRİ?

     Eski Belediye Alanı için ihaleye çıkılan ilanda kat sayısı 5 olması kodunun asfalt cephesinden alındığını gösterirken, ihale yapıldıktan sonra Karagülmez İnşaatı kayırmak için kod cephesi Kayalık Sokaktan alınarak 8 kat çıkma ruhsatı verilmiştir. Burada devlet zarara uğratılmıştır. Bunun sorumlusu kimdir

İMAR MÜDÜRÜ METEAHİTLERİ KANDIRMIŞ

     Devrek Alparslan Sokak’ta bir şahsa ait binanın konsolları yanındaki binanın hizasında olması gerekirken caddeye çıkmış durumda. Ayrıca buraya bina yapılması konusunda ise müteahitler arasında Devrek Belediye İmar İşleri Müdürünün ayrımcılık yaptığı ortaya çıktı. Burası için İmar İşleri Müdürünün müteahitler; Atilla Genç ve Serdar Kılıç’a 5’er metre çekilecek dediği ama Nazmi Öksüz alınca da 5’metre çekilmediği gelen bilgiler arasında. Dolayısıyla Belediye İmar İşleri Müdürünün bu tavrıyla müteahitler arasında ayrımcılık yaptığı ortaya çıktı.

 BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI

BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI

14:01 - Gündem

DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU

DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU

10:55 - Gündem

  BAŞKAN ULUPINAR SPORCULARLA İFTAR YAPTI

BAŞKAN ULUPINAR SPORCULARLA İFTAR YAPTI

10:16 - Gündem

 KAYMAKAM EVLİCE'DEN DESTEK İSTEDİLER

KAYMAKAM EVLİCE'DEN DESTEK İSTEDİLER

10:12 - Gündem

  REKORUNU MAZBATAYLA TESCİLLEDİ

REKORUNU MAZBATAYLA TESCİLLEDİ

16:36 - Gündem