KANTARCI: ÇAYCUMA’NIN TARİHİNE DOKUNDUK

Gündem - 2019-02-14 17:15:12

KANTARCI: ÇAYCUMA’NIN TARİHİNE DOKUNDUK
Bu içerik 1249 kez okundu.

 

    Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, belediye çalışanalarına verdiği yemekte yaptığı konuşmada, “Bu dönem zarfında memurlarımız, taşeron işçilerimiz ve sizlerle birlikte çok önemli işlere hep beraber imza attık. Çaycuma’nın tarihine dokunduk, Çaycuma’da yıllardır ele alınmayan çok önemli sorunları hep beraber çözdük” dedi.

    Daha önce memur çalışanlarla bir araya gelen Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, bu kez işçi statüsündeki personele öğle yemeği verdi. SEKA Sosyal Tesisleri’nde yemeğe, Başkan Yardımcıları Körpüş Mısırlı ve Timuçin Pak’ın yanı sıra daire amirleri ve işçiler katıldı.

KANTARCI: “SİZLERE TEŞEKKÜR BORÇLUYUM”

    Yemekte konuşan Başkan Kantarcı, acısıyla-tatlısıyla 5 yıllık bir dönemi tamamlamak üzere olduklarını belirterek, “Bu dönem zarfında memurlarımız, taşeron işçilerimiz ve sizlerle birlikte çok önemli işlere hep beraber imza attık. Çaycuma’nın tarihine dokunduk, Çaycuma’da yıllardır ele alınmayan çok önemli sorunları hep beraber çözdük. Çok uğraştık. Çok emeğiniz var hepinizin. Ben öncelikle bu gayretlerinizden, Çaycuma’ya yaptığınız işlerden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. İş sırasında mutlaka kavga olur, kalp kırmalar olabilir ama bunlar tamamen işe yöneliktir ve bunlarla ilgili ben de kalıcı hiçbir iz yoktur” dedi.

KANTARCI: MALİ YAPISI EN DÜZGÜN BELEDİYELER ARASINDAYIZ

    Kantarcı konuşmasını, “Ben özel sektörden gelen bir hemşeriniz olarak yıllarca birçok projeye imza attım. Çaycuma Belediyesinin personelinden çok daha fazla sayıda eleman çalıştırdığım dönemler oldu. Çok büyük bir çoğunlukla Çaycuma Belediyesinin çalışanlarından memnuniyetimi ifade ediyorum. Sizlerle iftihar ediyorum. Hakkımız geçmiştir. Geçtiyse sizlerin de hakkınızı helal etmenizi istiyorum. Toplu sözleşmelerde sizlere mümkün mertebe iyi şartlar sağlamaya çalıştık. Maalesef, Türkiye’nin genel olarak düzeninde büyük bir sıkıntı var. Memur, kadrolu işçi, kadrolu taşeron gibi ayırımlar var. Ve bunlar arasında da maalesef bizim elimizde de olmayan farklılıklar var. Gönül ister ki hepinize çok daha fazla ücret verebilelim, daha iyi şartları sağlayabilelim. Ama ben şuna inanıyorum. Bölgedeki belediyelerin içinde gerek ücretlendirme açısından, gerekse bunların zamanında ödenmesi bakımından, vergi ve sigortaların beraberinde yatırıldığını da düşünürsek mali yapısı en düzgün belediyeler arasındayız. “

DEMİR: “NE BİZİ ÜZDÜNÜZ, NE DE HAKKIMIZI YEDİNİZ”

    Belediye İş Sendikası Çaycuma Belediyesi İşyeri Temsilcisi Önder Demir ise yaptığı konuşmada, böyle bir imkânı sağlayıp bir araya getirdiği için Başkan Kantarcı’ya teşekkür etti. Kantarcı ile 3 ya da 4 sözleşmede beraber olduklarını hatırlatan Önder Demir, şöyle devam etti: “Dediğiniz gibi hiçbir zaman sürtüşmeye girmeden en makul şekilde anlaşmaya çalıştık, hiç tartışma ortamı oluşturmadık. Ne bizi üzdünüz, ne de hakkımızı yediniz. Bize elinizden geldiği kadar verdiğiniz ücret artışlarından dolayı teşekkür ederiz. Daha önce geçmişten kalan alacaklarımızı ödediğiniz için ayrıca bir teşekkür ederiz. Bizim kendi aramızda da eksiklerimiz olmuştur muhakkak. Bunu da hoş görüyle karşıladık, gerektiğinde disiplin cezaları verdik. Bu da olağan şeylerdir. İnşallah gelecekte de beraber çalışır birbirimizi üzmeden iş hayatımızı tamamlarız.”

MÜDÜR VE MÜDÜR YARDIMCILARI ATAMASI YAPILDI

MÜDÜR VE MÜDÜR YARDIMCILARI ATAMASI YAPILDI

18:42 -

ŞAİR VE YAZARLARDAN “TOMBULACIK HALİME”NİN MEZARINA ZİYARET

ŞAİR VE YAZARLARDAN “TOMBULACIK HALİME”NİN MEZARINA ZİYARET

11:48 - Gündem

 BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI

BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI

14:01 - Gündem

DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU

DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU

10:55 - Gündem

  BAŞKAN ULUPINAR SPORCULARLA İFTAR YAPTI

BAŞKAN ULUPINAR SPORCULARLA İFTAR YAPTI

10:16 - Gündem