Reklamı Geç
Advert
Advert
Advert
Advert

BAYRAM ÖNCESİ GÜVENLİK TEDBİRLERİ MASADA

BAYRAM ÖNCESİ GÜVENLİK TEDBİRLERİ MASADA
Bu içerik 299 kez okundu.
Advert

Haber Merkezi

     Zonguldak’ta Kurban Bayramı öncesi asayiş ve trafik tedbirleri Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu başkanlığında yapılan toplantıda ele alındı. İl genelinde denetimlerin artırılması kararlaştırıldı.

     Vali Osman Hacıbektaşoğlu başkanlığında “Asayiş ve Güvenlik Toplantısı” gerçekleştirildi. Toplantıya Zonguldak İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Barış Cücen, Zonguldak İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen ve Sahil Güvenlik 86 Bot Komutanı Sg. Yzb. Caner Erken katıldı.

     Toplantıda, suçla mücadele kapsamında yürütülen operasyonlar, kamu düzeninin korunmasına yönelik çalışmalar ve vatandaşların huzur ile güvenliğini artırmaya yönelik planlamalar değerlendirildi.

     Ayrıca yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle il genelinde alınacak güvenlik ve trafik tedbirleri de masaya yatırıldı. Bayram süresince vatandaşların güvenli şekilde seyahat edebilmesi, trafik yoğunluğunun etkin biçimde yönetilmesi ve sahil, kara ile yerleşim bölgelerinde denetim faaliyetlerinin artırılmasına yönelik planlamalar görüşüldü.

Advert
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
AĞAÇTAN DÜŞEN KADIN YAŞAMINI YİTİRDİ
AĞAÇTAN DÜŞEN KADIN YAŞAMINI YİTİRDİ
KURBAN BAYRAMI ÖNCESİ BÜYÜKBAŞ CEP YAKIYOR!
KURBAN BAYRAMI ÖNCESİ BÜYÜKBAŞ CEP YAKIYOR!