Reklamı Geç
Advert
Advert
Advert
Advert

MİNİK TİYATROCULARIN GÖSTERİSİ BEĞENİYLE İZLENDİ

Devrek Fatih İlkokulu 4/D Sınıf öğrencilerinin hazırlayıp sunduklarını tiyatro gösterisi izleyicilerden tam not aldı.

MİNİK TİYATROCULARIN GÖSTERİSİ BEĞENİYLE İZLENDİ
Bu içerik 2525 kez okundu.
Advert

    Devrek Fatih İlkokulu 4/D Sınıf öğrencilerinin hazırlayıp sunduklarını tiyatro gösterisi izleyicilerden tam not aldı.

    Atatürk Kültür Merkezi’nde sahne alan Fatih İlkokulu 4/D Sınıf öğrencileri,  hazırladıkları “Ormanın Bekçileri” adlı oyunu izleyiciyle buluşturdu.

    Okul Müdürü Murat Aksoy, bu tür etkinliklerin öğrenciler açısından çok verimli olduğunu belirterek, “Bu özverili çalışmayı ortaya koyan başta öğretmenimiz Naide hanım , öğrencilerimizi ve velililerimiz tebrik ediyorum. Bu tür faaliyetleri okulumuzda her geçen yıl artmakta ve bundan çok mutlu olduğumu belirtmek isterim. Bu tür faaliyetler öğrencilerimizin sosyalleşmesine yardımcı olmakta ve yeteneklerini görmelerine imkan sağlamaktadır. Okulumuzda bu tür faaliyetlerin artmasını istiyor ve okul idaresi olarak da öncülüğünü yapıyoruz. Biliyoruz ki sosyal etkinliklerde aktif rol alan öğrenciler kendileri ile  barışık, eleştiren, düşünen bireyler olmakta. Bir okul olarak da öğrencilerimize bu duyguları kazandırmanın önemine inanıyoruz. Ulu Önder Atatürk’ün dediği gibi “Hiçbir şeye ihtiyacımız yok yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır çalışkan olmak” işte bu programda çok çalışmanın sonucudur ” dedi.

    4/D Sınıf öğretmeni Naide Çaltepe de, “Çocuklarımızın sahnelediği oyun büyük beğeni topladı. Çok başarılı da oynadılar. Profesyonelleri aratmayacak ortamda oyunlarını sahnelediler. Kendilerinin hem özgüveni arttı, hem de sosyal alanda etkinliklerde kendilerini göstermiş oldular. Bizi yalnız bırakmayan velilere de teşekkür ediyoruz. İnşallah sosyal alanda etkinliklerimiz artacak” diye konuştu. Program sonunda öğrenciler hatıra fotoğrafı çektirdi

   Etkinliğe Fatih İlkokulu Müdürü Murat Aksoy, öğretmenler ve veliler katıldı.

Advert
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞEMSİ PAŞA DEĞİL, ŞEMSİ AHMED PAŞA!
ŞEMSİ PAŞA DEĞİL, ŞEMSİ AHMED PAŞA!
GAZETE VE DERGİ SAYISI AZALDI
GAZETE VE DERGİ SAYISI AZALDI