REKORUNU MAZBATAYLA TESCİLLEDİ

5. kez üst üste Belediye Başkanı seçilen Satılmış Gebeş, mazbatasını alarak görevine başladı.

Gündem - 2024-04-04 16:36:33

  REKORUNU MAZBATAYLA TESCİLLEDİ
Bu içerik 1242 kez okundu.

  -Sercan KAPUSUZ / ÖZEL

     5. kez üst üste Belediye Başkanı seçilen Satılmış Gebeş, mazbatasını alarak görevine başladı. Gebeş, "Bundan önce kimseyi ötekileştirmediğimiz gibi bundan sonra da yine herkesin belediye başkanı olarak görevimize devam edeceğiz" dedi.

    2004 yılından bu yana girdiği bütün seçimleri kazanan ve 31 Mart yerel seçimlerinde 5. kez üst üste  Çaydeğirmeni Belediye Başkanı seçilen AKP’li Satılmış Gebeş, belediye meclis üyeleri eşliğinde mazbatasını İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Davut Bayer'den aldı. Başkan Satılmış Gebeş yapılan mazbata törenin ardından resmen 5. kez göreve başlamış oldu. Törenin ardından adliyede toplanan partililer ve vatandaşlar Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş’i tebrik etti.

   Mazabatasına aldıktan sonra yaptığı açıklamada 5. kez seçilmenin getirdiği büyük bir sorumluluğun farkında olduğu belirten Başkan Gebeş:

  “Belediye Başkanlığı mazbatamı ve belediye meclisi üyesi arkadaşlarımızın mazbatalarını bugün Devrek Adliyesi’nde bulunan İlçe Seçim Kurulu Başkanı Sn. Hakim Davut Bayer'den aldık. Meclis üyesi arkadaşlarımıza ve Çaydeğirmeni’mize hayırlı olsun.

   Öncelikle Çaydeğirmeni’li hemşehrilerimize  5. kez üst üste beni yeniden göreve getirdikleri için teşekkür ediyorum. 5. kez Çaydeğirmeni halkı tarafından takdir edilerek, Çaydeğirmeni'ni yönetme hakkını bize tekrar verilmiş olmasından dolayı çok mutluyum, gururluyum. Aynı zamanda büyük bir sorumluluğun içerisinde olduğumun farkındayım. Bizler geride kalan 20 yıl içerisinde yaptıklarımızla Çaydeğirmeni halkının bizlere bir 5 yıl daha görev ve yetki vermesinin sorumluluğuyla en iyi şekilde Çaydeğirmeni'miz için çalışacağız.

  Kaybedenin olmadığı Çaydeğirmeni'in kazandığı bir seçim yaşadık. Bundan önce kimseyi ötekileştirmediğimiz gibi bundan sonra da yine herkesin belediye başkanı olarak görevimize devam edeceğiz."dedi.

   Konuşmaların ardından adliye önünde halk ile birlikte toplu fotoğraf çektiren Başkan Gebeş ve meclis üyeleri Çaydeğirmeni Belediyesi'ne geçti. Burada da belediye çalışanları tarafından karşılanan Başkan Gebeş tebrikleri kanulun ardından görevine tekrardan başladı.

ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU

ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU

08:42 - Gündem

  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR

2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR

16:39 - Gündem

  MATEMATİĞİN DEHALARI DEVREK'TE TER DÖKTÜ

MATEMATİĞİN DEHALARI DEVREK'TE TER DÖKTÜ

17:11 - Gündem

 GELECEĞİN AŞÇILARI BÖLGE 2.'Sİ OLDU

GELECEĞİN AŞÇILARI BÖLGE 2.'Sİ OLDU

12:05 - Gündem

MÜDÜR VE MÜDÜR YARDIMCILARI ATAMASI YAPILDI

MÜDÜR VE MÜDÜR YARDIMCILARI ATAMASI YAPILDI

18:42 -