İNDİRİMLİ TATİL’ DOLANDIRICILARI ADLİYEDE!

Gündem - 2025-08-20 10:21:58

İNDİRİMLİ TATİL’ DOLANDIRICILARI ADLİYEDE!
Bu içerik 365 kez okundu.

Haber Merkezi

     Zonguldak’ta kendisini Milli Eğitim Bakanlığı müfettiş yardımcısı olarak tanıtarak okullarda toplantılar düzenlediği iddiasıyla gündeme gelen Ö.K., yaklaşık 300 kişiyi “indirimli tatil” vaadiyle dolandırdığı gerekçesiyle yakalandı. Ö.K. ve eşi İ.K. bugün Zonguldak Adliyesi'ne sevk edildi.

    Lüks otellerde ucuz tatil vadeden Ö.K. ve eşi İ.K.’nin çok sayıda kişiyi aynı yöntemle dolandırdığı belirlendi. Haklarında yakalama kararı bulunan çift, Burdur’da düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

     Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerince fiziki takip sonucu yakalanan Ö.K. ve İ.K., gece saatlerinde Zonguldak’a getirildi. Şüpheliler ifadelerinin alınmasının ardından sağlık kontrolünden geçirilerek Zonguldak Adliyesi'ne sevk edildi.

     Dolandırıcılık mağduru yaklaşık 50 kişinin müracaatta bulunduğu, elde edilen gelirin yapılacak incelemenin ardından MASAK raporuyla belirleneceği öğrenildi.

     Olayda çoğunluğu Bülent Ecevit Üniversitesi Hastanesi sağlık personeli olmak üzere çok sayıda kişinin mağdur edildiği bilgisine ulaşıldı.

YAVUZYILMAZ:  İKTİDAR, IRAK KÜRT BÖLGESEL  YÖNETİMİ'NDEN 2 MİLYAR 320 MİLYON DOLAR TAŞIMA ÜCRETİ ALDI

YAVUZYILMAZ: İKTİDAR, IRAK KÜRT BÖLGESEL YÖNETİMİ'NDEN 2 MİLYAR 320 MİLYON DOLAR TAŞIMA ÜCRETİ ALDI

00:33 - Gündem

CEZAEVİ FİRARİSİ YAKALANDI

CEZAEVİ FİRARİSİ YAKALANDI

00:26 - Gündem

BULDUĞU ALTINLARI SAHİBİNE TESLİM ETTİ

BULDUĞU ALTINLARI SAHİBİNE TESLİM ETTİ

10:22 - Gündem

GAZİLERDEN MECLİS’TE SERT ÇIKIŞ: 'ÖCALAN’A AF KABUL EDİLEMEZ'

GAZİLERDEN MECLİS’TE SERT ÇIKIŞ: 'ÖCALAN’A AF KABUL EDİLEMEZ'

23:18 - Gündem

KAYMAKAM BIÇAKÇI’DAN TARIMSAL  KALKINMA KOOPERATİFİ’NE ZİYARET

KAYMAKAM BIÇAKÇI’DAN TARIMSAL KALKINMA KOOPERATİFİ’NE ZİYARET

17:40 - Gündem