DEVREKLİ ÖĞRENCİLER ORTAKLARINI ZİYARET ETTİ

Devrek Sabahat-Cemil Ulupınar Fen Lisesi öğrencileri "Okul Ortaklığı Programı" ile ortak oldukları Afyonkarahisar Süleyman Demirel Fen Lisesi'ni ziyaret etti.

Gündem - 2024-05-08 10:26:19

DEVREKLİ ÖĞRENCİLER ORTAKLARINI ZİYARET ETTİ
Bu içerik 311 kez okundu.

   -Sercan KAPUSUZ-

    Devrek Sabahat-Cemil Ulupınar Fen Lisesi öğrencileri "Okul Ortaklığı Programı" ile ortak oldukları Afyonkarahisar Süleyman Demirel Fen Lisesi'ni ziyaret etti. Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci'ye dünyaca ünlü Devrek Bastonu hediye ettiler.

   Bakanlığın Ortaöğretim Genel Müdürlüğünce, okullar arasındaki farklılıkların azaltılarak fırsat eşitliğinin sağlanması kapsamında okullar arasındaki iş birliği ve destekle eğitim öğretim sürecine katkı sağlamak, üreten ve paylaşan dinamik okullar anlayışını geliştirmek, öğrenciler arasında bilgi, kültür, sevgi, saygı, sosyal sorumluluk, yardımlaşma, dayanışma gibi konuları paylaşmak ve geliştirmek amacıyla başlattığı "Okul Ortaklığı Programı" kapsamında Devrek Sabahat-Cemil Ulupınar Fen Lisesi ile Afyonkarahisar Süleyman Demirel Fen Lisesi ortak oldu.

    Proje kapsamda Afyonkarahisar’ı ziyaret eden Devrek Sabahat-Cemil Ulupınar Fen Lisesi idareci, öğretmen ve öğrencileri Afyonkarahisar’daki proje ortağı olan Afyonkarahisar Süleyman Demirel Fen Lisesi idareci, öğretmen ve öğrencileri ile birlikte Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci’yi makamında ziyaret etti.

  Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hayati Duman’ın eşlik ettiği ziyarette İl Müdürü Miraç Sünnetci, misafir öğrenciler ile Afyonkarahisar’ın kültürel ve doğal güzellikleri üzerine sohbet edip öğrencilere küçük hediyeler takdim etti.

   Devrek Sabahat-Cemil Ulupınar Fen Lisesi öğrencileri de dünyaca ünlü Devrek Bastonu'nu İl Müdürü Sünnetci’ye hediye ederek Devrek Bastonu'nu hakkında bilgi verdiler. Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

DEVREK BİLSEM'DEN MÜTHİŞ KONSER

DEVREK BİLSEM'DEN MÜTHİŞ KONSER

19:18 - Gündem

  19 MAYIS KUTLAMA PROGRAMI BELLİ OLDU

19 MAYIS KUTLAMA PROGRAMI BELLİ OLDU

10:03 - Gündem

ŞEHİT ANNELERİ UNUTULMADI

ŞEHİT ANNELERİ UNUTULMADI

09:53 - Gündem

ZİRAAT BANKASI YENİ BİNASINA TAŞINDI

ZİRAAT BANKASI YENİ BİNASINA TAŞINDI

16:20 - Gündem

KARARA ATEŞ PÜSKÜRDÜ

KARARA ATEŞ PÜSKÜRDÜ

12:27 - Gündem