TTK'DE ÜRETİM DURDU: BELİRSİZLİK SÜRÜYOR

Gündem - 2026-01-13 12:46:00

TTK'DE ÜRETİM DURDU: BELİRSİZLİK SÜRÜYOR
Bu içerik 759 kez okundu.

Haber Merkezi

     Çalışma Bakanlığı'ndan Zonguldak Valiliği'ne gelen yazı, TTK Müessese Müdürlüklerine bildirildi. TTK'de Üzülmez, Kozlu ve Karadon Müesseseleri'ne bağlı 4 maden ocağında bugün itibarıyla üretim durduruldu.

     Türkiye Taşkömürü Kurumu'nda (TTK) Üzülmez, Karadon ve Kozlu Müesseselerine bağlı 4 maden ocağında bugün itibarıyla üretim durduruldu.

     Zonguldak Valiliğine Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'ndan gelen üretimi durdurma yazısı TTK müessese müdürlüklerine gönderildi.

     4 maden ocağında üretim amaçlı değil, sadece tahkimat amaçlı ve listede adı bulunan maden işçileri çalışacak.

     Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Hakan Yeşil bölgesi Gelik İşletme Müdürlüğü'nde, Kozlu Müessesesi'nde GMİS Genel Sekreteri Yener Arslanbuğa, Üzülmez Müessesesi'nde ise GMİS Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir ve Üzülmez Şube Başkanı Sefer Karakabak, Karadon Müessesinde Genel Mali Sekreter Yalçın Yiğit işçilerin yanında durarak bilgilendirme yapıyor.

EĞİTİM EMEKÇİLERİ ‘İNSANCA YAŞAM’ İÇİN İŞ BIRAKIYOR

EĞİTİM EMEKÇİLERİ ‘İNSANCA YAŞAM’ İÇİN İŞ BIRAKIYOR

11:20 - Gündem

“EMEKLİYE AÇLIK, YANDAŞA SALTANAT: BU YAĞMA DÜZENİ YIKILACAK!”

“EMEKLİYE AÇLIK, YANDAŞA SALTANAT: BU YAĞMA DÜZENİ YIKILACAK!”

13:44 - Gündem

KADIOĞLU MOZAİKLERİ VE TİOS NEKROPOL-  AKROPOL ÖREN YERİ YATIRIM PROGRAMINA ALINDI

KADIOĞLU MOZAİKLERİ VE TİOS NEKROPOL- AKROPOL ÖREN YERİ YATIRIM PROGRAMINA ALINDI

12:46 - Gündem

TTK'DE ÜRETİM DURDU: BELİRSİZLİK SÜRÜYOR

TTK'DE ÜRETİM DURDU: BELİRSİZLİK SÜRÜYOR

12:46 - Gündem

DEVREK BELEDİYESPOR BAŞARIDAN  BAŞARIYA KOŞUYOR!

DEVREK BELEDİYESPOR BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR!

09:39 - Gündem