ERENLER KÖYÜ, ERENLER CADDESİ OLDU

Gündem - 2026-05-05 20:44:57

ERENLER KÖYÜ, ERENLER CADDESİ OLDU
Bu içerik 252 kez okundu.

Haber Merkezi

     Bugün toplanan Çaydeğirmeni Belediye Meclisi, referandum sonrasında Çaydeğirmeni'ne bağlanan Erenler Köyünün Merkez Mahalleye bağlı Erenler Caddesi olarak anılmasına karar verdi.

     5 Nisan 2026 tarihinde yapılan referandumda 88 hayır oyuna karşın 99 evet oyuyya Çaydeğirmeni beldesine bağlanan Erenler Köyü bugün Çaydeğirmeni Belediye Meclisinde görüşüldü.

     Toplanan 8 AKP'li Belediye Meclis Üyesi, Erenler Köyünün Merkez Mahalleye bağlı Erenler Caddesi olarak anılmasına karar verdi.

     Kararın tüm Çaydeğirmenililere hayırlı  uğurlu olmasını dileyen Başkan Satılmış Gebeş, "Bugün yapılan belediye meclisi toplantımızda Erenler Köyünün, Çaydeğirmeni Merkez Mahallesi Erenler Caddesi olarak adlandırılması 8 Ak Partili Belediye Meclis üyemizin oyları ile kabul edilmiştir. Erenler ve Çaydeğirmenimize hayırlı uğurlu olsun. İnşallah Erenler’imizi de belediye hizmetlerimiz ile buluşturacağız." açıklamasında bulundu.

     Böylece Devrek'in 83 köyü bir azalarak 82'ye inmiş oldu.

ERENLER KÖYÜ, ERENLER CADDESİ OLDU

ERENLER KÖYÜ, ERENLER CADDESİ OLDU

20:44 - Gündem

BAŞKAN DİKENLİ, DEVREKSPOR'U KUTLADI

BAŞKAN DİKENLİ, DEVREKSPOR'U KUTLADI

20:43 - Gündem

KURBAN BAYRAMI TATİLİ 9 GÜNE UZATILDI!

KURBAN BAYRAMI TATİLİ 9 GÜNE UZATILDI!

19:50 - Gündem

CHP DEVREK İLÇE ÖRGÜTÜ SOKAĞA İNDİ:  ACİLEN ERKEN SEÇİME İHTİYAÇ VAR

CHP DEVREK İLÇE ÖRGÜTÜ SOKAĞA İNDİ: ACİLEN ERKEN SEÇİME İHTİYAÇ VAR

15:15 - Gündem

DEVREK TARİHİNE IŞIK TUTACAK 429 YILLIK FERMAN!

DEVREK TARİHİNE IŞIK TUTACAK 429 YILLIK FERMAN!

11:48 - Gündem