DEVREK BELEDİYESİ’NDEN AŞURE İKRAMI

Gündem - 2026-06-26 16:57:39

DEVREK BELEDİYESİ’NDEN AŞURE İKRAMI
Bu içerik 276 kez okundu.

Haber Merkezi

    Devrek’te Cuma namazı çıkışında binlerce kişiye aşure ikram edildi.

    Devrek Belediyesi tarafından vatandaşlara aşure ikram edildi. Programa Devrek Kaymakamı Onur Alp Bıçakcı, Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, AKP Devrek İlçe Başkanı Muharrem Terzi ve çok sayıda vatandaş katıldı.

     Belediyeden yapılan açıklamada; "Muharrem Ayı'nın bereketini, Aşure Günü'nün manevi huzurunu hemşerilerimizle paylaşmanın mutluluğunu yaşadık. Cuma namazı sonrası dualar eşliğinde gerçekleştirdiğimiz aşure ikramında; Belediye Başkanımız Özcan Ulupınar, İlçe Kaymakamımız Onur Alp Bıçakcı ve AK Parti Devrek İlçe Başkanımız Muharrem Terzi vatandaşlarımıza aşure ikramında bulundu.

     Paylaşıldıkça çoğalan bereketin, gönülleri buluşturan kardeşliğin ve birlik ruhunun daim olmasını diliyoruz. Rabbim birlik ve beraberliğimizi muhafaza eylesin, sofralarımızdan bereketi, gönüllerimizden muhabbeti eksik etmesin. Muharrem Ayı ve Aşure Günü'müz mübarek olsun" denildi.

KAYMAKAM ŞIKTAŞ, TENİS KORT YAPILACAK ALANDA  İNCELEMELERDE BULUNDU

KAYMAKAM ŞIKTAŞ, TENİS KORT YAPILACAK ALANDA İNCELEMELERDE BULUNDU

16:16 - Gündem

DEVREK’TE SİMİT FIRINI MÜHÜRLENDİ

DEVREK’TE SİMİT FIRINI MÜHÜRLENDİ

12:09 - Gündem

ATATÜRK ORTAOKULUN’DA MEZUNİYET TÖRENİ YAPILDI

ATATÜRK ORTAOKULUN’DA MEZUNİYET TÖRENİ YAPILDI

10:39 - Gündem

ZONGULDAK’TA ORMANLARA GİRİŞLER YASAKLANDI

ZONGULDAK’TA ORMANLARA GİRİŞLER YASAKLANDI

22:20 - Gündem

DEVREK’TE SİMİT FIRINLARI DENETLENDİ

DEVREK’TE SİMİT FIRINLARI DENETLENDİ

16:15 - Gündem