EŞİNE T*CİZ VE ŞANTAJ YAPTIĞINI İDDİA ETTİĞİ KİŞİYİ TİNERLE YAKTI

Gündem - 2026-06-27 20:01:14

EŞİNE T*CİZ VE ŞANTAJ YAPTIĞINI İDDİA   ETTİĞİ KİŞİYİ TİNERLE YAKTI
Bu içerik 258 kez okundu.

Haber Merkezi

   Çaycuma'da meydana gelen olayda, eşine t*ciz ve şantaj yaptığını iddia ettiği kişiye yanıcı madde ile saldırarak ağır yaralayan koca gözaltına alındı.

    Çaycuma'ya bağlı Gökçetabaklar Köyü'nde iddiaya göre M.K. isimli şahıs, eşine tahdit ve şantaj yaptığını ileri sürdüğü V.B'ye düğünde karşılaşınca yanıcı madde ile saldırdı.

     İddiaya göre gözü dönen koca, V.B.’nin cinsel organını ve yüzünü tiner ile yakarak ağır şekilde darp etti.

     Ağır yaralanan V.B. kendisi için 112'yi aradı. İhbar üzerine olay yerine gelen ambulansla Çaycuma Devlet Hastanesi’ne kaldırılan V.B., burada yapılan ilk müdahalesinin ardından hayati tehlikesi ve yaralarının ciddiyeti nedeniyle Ankara’daki bir hastaneye sevk edildi.

​​     Korkunç olayın ardından harekete geçen jandarma ekipleri, olayı gerçekleştirdiği öne sürülen koca M.K.'yi kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı.

​Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma devam ediyor.

KAYMAKAM ŞIKTAŞ, TENİS KORT YAPILACAK ALANDA  İNCELEMELERDE BULUNDU

KAYMAKAM ŞIKTAŞ, TENİS KORT YAPILACAK ALANDA İNCELEMELERDE BULUNDU

16:16 - Gündem

DEVREK’TE SİMİT FIRINI MÜHÜRLENDİ

DEVREK’TE SİMİT FIRINI MÜHÜRLENDİ

12:09 - Gündem

ATATÜRK ORTAOKULUN’DA MEZUNİYET TÖRENİ YAPILDI

ATATÜRK ORTAOKULUN’DA MEZUNİYET TÖRENİ YAPILDI

10:39 - Gündem

ZONGULDAK’TA ORMANLARA GİRİŞLER YASAKLANDI

ZONGULDAK’TA ORMANLARA GİRİŞLER YASAKLANDI

22:20 - Gündem

DEVREK’TE SİMİT FIRINLARI DENETLENDİ

DEVREK’TE SİMİT FIRINLARI DENETLENDİ

16:15 - Gündem