Reklamı Geç
Advert
Advert
Advert
Advert

"KADIN ERKEK BU YOLDA YAN YAN YÜRÜMEK İSTİYORUZ"

Kadına yönelik şiddete dikkat çekmek için defile düzenlediler.

Bu içerik 2491 kez okundu.
Advert

 

  -Sercan KAPUSUZ-

 Kadına yönelik şiddete dikkat çekmek için defile düzenlediler.

  Devrek Meslek Yüksekokulu Sivil Toplum Öğrenci Topluluğu öğrencileri kadına yönelik fiziksel, psikolojik, cinsel her türlü şiddeti temsili olarak Devrek Cumhuriyet Meydanı'nda  "Kadına Şiddet" temalı defile düzenledi.

 Devrek Belediye Başkan Vekili Şeref Aydınlı ve birçok vatandaşın katılarak izlediği Cumhuriyet Meydanı'nda yapılan defile hakkında açıklama yapan Devrek Kent Konseyi başkanı Şule Kıyıcı; “Devrek Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Kent Konseyi Yürütme Kurulu ve Devrek Meslek Yüksekokulu Sivil Toplum Öğrenci Topluluğu öğrencilerimizle birlikte "Kadına Şiddet" temalı defile düzenledik.

 Ülkemize her geçen gün kadına yönelik şiddet artmakta. Bizde bu şiddete karşı toplumda bir fakındalık yaratabilmek ve insanların bu duruma kayıtsız kalmamalarını sağlamak amacıyla Devrek Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Kent Konseyi Yürütme Kurulu ve Devrek Meslek Yüksekokulu Sivil Toplum Öğrenci Topluluğu öğrencilerimizle böyle bir defile düzenlemeye karar verdik.” Dedi

Biz kadın-erkek bu yolda yan yana yürümek istiyoruz diyen gençler ise Türkiye de kadın cinayetlerinin durumuna dikkat çekmek için ellerindeki görsel afişlerle ve tiyatral performanslarıyla halkın ilgisini çekmeyi başardı.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
DEVREK BİLSEM'DEN MÜTHİŞ KONSER
DEVREK BİLSEM'DEN MÜTHİŞ KONSER
  19 MAYIS KUTLAMA PROGRAMI BELLİ OLDU
19 MAYIS KUTLAMA PROGRAMI BELLİ OLDU